Jobbet Inköpare för uppdrag i Västmanland har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Inköpare för uppdrag i Västmanland publicerad av Randstad

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Är du i början av din karriär och har erfarenhet inom inköp och logistik? Vi söker just nu operativa inköpare för konsultuppdrag till våra kunder.

Arbetsbeskrivning
Arbetet som Operativ Inköpare kan variera beroende på vilket företag du arbetar hos. Ofta ingår du i ett team av olika roller inom inköp, planering och logistik.

Dina arbetsdagar och arbetsuppgifter kommer kunna se olika ut men kan bland annat innehålla:

Beställning av material och bevakning av leveranser

Driva täta dialoger med leverantörer och kunder

Sköta artikelvård

Ansvara för optimering av lagervolymer

Ofta är det ditt ansvar att för dina tilldelade leverantörer säkra kapacitet, lägga inköpsorder och följer upp leveranser. Din roll kan komma att innebära stora kontaktytor internt och externt med leverantörer vilket gör att det finns möjlighet att påverka försörjningskedjan och på så sätt förbättra verksamheten med kunden i fokus.

Kvalifikationer
Vi ser att du har 1-3 års erfarenhet av operativt inköp och erfarenhet av att arbeta i något affärssystem såsom SAP, Oracle eller Jeeves. Det är även meriterande om du har goda kunskaper i Excel.

Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska då kommunikationen med kollegor och kunder kan komma att ske på båda språken

Utbildning inom logistik eller inköp anses mycket meriterande. Vi tror att du drivs av noggrannhet och är lösnings- och serviceorienterad kring de utmaningar som dyker upp under dagens gång. Du har lätt för att samarbeta men arbetar även effektivt på egen hand. Som person är även analytisk samt har en drivkraft att förändra. Du har ett positivt synsätt och ser förändring som en naturlig del i arbetet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Sista ansökningsdag: 2019-06-10, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Sanna Ullbrand, konsultchef, sanna.ullbrand@randstad.se, Ebba Jonasson, konsultchef, ebba.jonasson@randstad.se

Referens

201223104

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till