Jobbet Inköpare - se hit! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Inköpare - se hit! publicerad av Skill

Heltidsanställd
Finspång
9 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om du gillar utmaningar och stort eget ansvar kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utvecklande arbete inom operativt inköp på Siemens. Våra leverantörer finns över hela världen och om du lockas av en roll med många kontakter både inom Sverige och i andra länder så kan detta vara tjänsten för dig.

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för hantering av inköpsbeställningar och fakturor samt materialplanering, leveransbevakning och leverantörsutveckling. Du är ansvarig för kommunikation och återföring till kunder och leverantörer samt ansvarar för att leveranserna sker i rätt tid. I din roll kommer du ha ett stort kontaktnät och nära samarbete såväl inom som utanför organisationen. Då Siemens är ett företag som jobbar med ständiga förbättringar i sina arbetsprocesser söker vi dig som kan ifrågasätta och prova nya angreppssätt i det dagliga arbetet.

Din profil
Vi söker dig som har relevant utbildning inom området samt gärna har erfarenhet av inköpsarbete inom tillverkningsindustrin. Som person är du utåtriktad, drivande och stresstålig. Du är medveten om vikten av att leveranser sker i tid och med rätt kvalitet. Du trivs med att arbeta i team och har lätt för att samarbeta med andra. Då tjänsten innebär många internationella kontakter kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska. Vidare är du flexibel och drivs av att jobba i en dynamisk arbetsmiljö där arbetet periodvis är intensivt. Det är mycket meriterande om du tidigare arbetat i affärssystemet SAP.

Ansökningsförfarande
Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och vi tillämpar löpande urval. Du är därför varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Christian Andersson-Gran på christian.andersson-gran@skill.se eller 011-19 94 69. Vi ser fram emot just din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3684

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till