Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Injusterare - Aircano AB jobb i Stockholm på Aircano AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Injusterare - Aircano AB på Aircano AB

Injusterare - Aircano AB

Aircano AB Stockholm, Stockholms län Heltid


Aircano AB är ett väletablerat ventilationsföretag med inriktning på fastighetstekniska installationer. Vi är placerade på Södermalm med Stockholm och Mälardalen som främsta arbetsområde. Vår affärsidé är att tillhandahålla helhetslösningar med produkter och tjänster inom ventilationsområdet för fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar. Vi är idag ca 30 medarbetare och omsätter drygt 60 miljoner/år. Vi är en del av Instalco som är ett av Nordens ledande installationsföretag inom vs, sprinkler, el, ventilation, kyla och industri. Instalco omsätter 5,7 miljarder och har 3100 medarbetare i ett 70-tal bolag i Norden.

Injusterare OVK
Dags för en ny utmaning i ventilationsbranschen?

Som Injusterare hos Aircano kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara installation, service och injustering av ventilationsanläggningar. För det mesta arbetar du tillsammans med en kollega ute i olika fastigheter och på byggarbetsplatser. I arbetet ingår även rengöring av kanaler, fläktar och ventiler samt noggrann dokumentation kring pågående arbeten. Arbetet innebär att du kommer att träffa många nya människor varför det är viktigt att du är social och bra på att skapa förtroende.

Vi söker dig som redan har visat framfötterna i en liknande tjänst tidigare, men kanske behöver en ny utmaning. Servicekänslan sitter i ryggmärgen och din inställning är att det mesta går att lösa då du som person är positivt lagd och har för vana att skapa en trevlig atmosfär omkring dig. Vi utgår ifrån att du har körkort och att du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Du erbjuds ett fritt och spännande arbete med stort eget ansvar i ett framgångsrikt företag med kompetenta medarbetare. Gör du bra ifrån dig finns goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss är varje medarbetare viktig.

Intresserad? Du är varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Ansökningar behandlas löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Kontaktperson hos Exelect är Anders Hanberg, 070-413 99 03.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 18218.5.54640