Jobbet Ingenjörsstudent sökes till tjänst som marknadsassistent! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ingenjörsstudent sökes till tjänst som marknadsassistent! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse för att arbeta med marknadsföring men kanske inte har erfarenheten sedan tidigare? Är du student och vill börja arbeta omgående? Då har vi definitivt extrajobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en ingenjörsförening som drivs av en engagerad styrelse. Styrelsen som består av yrkesverksamma ingenjörer är nu i behov av en deltidsanställd person som är intresserad av att få mer erfarenhet inom marknad samt en värdefull fot in i arbetslivet

Som marknadsassistent hos vår kund kommer du huvudsakligen att jobba med marknadsföringen av föreningen utåt i olika sammanhang. Din uppgift är även att genom regelbunden uppdatering av föreningens hemsida och föreningens medlemstidning 'Elteknik' hålla medlemmar uppdaterade. Utöver detta tillkommer arbetsuppgifter såsom lokalbokningar, delta i planering inför event och seminarier, förbereda och ta fram material samt eventuellt delta vid arbetsmarknadsdagar på högskolor och universitet etc.

Tjänsten är på deltid, ca 8 timmar/vecka, arbetet kommer främst att ske kvällstid vilket passar dig som är student perfekt. Starten för tjänsten är omgående. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta främst hemifrån men en eventuell kontorsplats går även att ordna vid behov.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande i minst ett år framöver, I och med att det är en ingenjörsföreing ser vi gärna att du är ingenjörsstudent. Det är meriterande om du har kunskaper inom elteknik vilket är föreningens huvudområde.

För att vara aktuell för tjänsten bör du ha goda kunskaper i Photoshop, kunskaper i Wordpress samt erfarenhet av att arbeta med grafisk layout, göra annonser och marknadsmaterial. Som person är du noggrann och resultatorienterad, du har förmåga att arbeta självständig och ta egna initiativ. Är det dig vi beskriver ovan? Är du intresserad av en mycket god merit inför framtiden genom ett arbete som innebär värdefulla samarbeten yrkesverksamma ingenjörer samt erfarenhet av styrelsearbete?

Sök tjänsten redan idag! Vi tillämpar löpande urval och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44479

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Telecom Sales Director Stockholm Unik Resurs
Servicedesktekniker till QD Stockholm Needo Recruitment
Full stack developer to Epidemic Sound Stockholm Needo Recruitment
Projektspecialist till QD Stockholm Needo Recruitment
Säljande affärsutvecklare Stockholm SalesOnly
Androidutvecklare till Avanza Stockholm Needo Recruitment
Säljare sökes ! Stockholm Elgiganten AB
Redovisningsekonom till Nacka Stockholm Brightby
Redovisningskonsult till centrala Stockholm Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Junior Testledare sökes direktrekrytering! Stockholm StudentConsulting
CUSTOMER SUCCESS MANAGER TILL EPISERVER Stockholm Academic Work
Tekniker till bolag i framkant Stockholm Renegade Rekrytering
VA-strateg Stockholm Unik Resurs
Fastighetstekniker till ledande företag inom fastighetsdrift! Stockholm MTX Rekrytering & Bemanning AB
Upphandlingsassistent till kommun i söderort Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till