Jobbet Ingenjörsstudent sökes för extrajobb till internationellt företag i Lund! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ingenjörsstudent sökes för extrajobb till internationellt företag i Lund! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Är du student på ett ingenjörsprogram med inriktning mot elektroteknik? Är du på jakt efter ett meriterande och flexibelt extrajobb med start efter sommaren? Vill du dessutom knyta kontakt med ett spännande företag inför ditt exjobb? Se då hit!

Information om uppdraget:

Vår kund är en världsledande leverantör av kostnadseffektiva produkter som används inom transportbranschen. Vår kund har både kontor och produktion beläget i Lund, och behöver nu utöka sin tekniska avdelning med en ingenjörsstudent. Vi söker nu därför dig som har ca 2–3 terminer kvar av dina studier, men som redan efter sommaren vill knyta kontakt med ett spännande företag genom extraarbete samt inför kommande examensarbete.

I den aktuella tjänsten kommer du att avlasta den tekniska avdelningen efter behov. Dina arbetsuppgifter kommer främst vara relaterade till mjukvara, 3D-modulering i Solid Works och administrativa uppgifter så som inspektion. Tjänsten kommer att utvecklas successivt allt eftersom du utvecklas i din arbetsroll.

Tjänsten är på timbasis vid behov med mycket flexibla arbetstider. Du har möjlighet att i samråd med kunden själv lägga upp hur du arbetar, men behovet ligger på ca 8-10 h/vecka. Tjänsten planeras tillsättas omgående men tillträde sker först efter sommaren. Du kommer i tjänsten att vara anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta extra under terminerna samt av att göra ditt examensarbete i samarbete med kundföretaget. Vi tror att du som söker är studerande på ett ingenjörsprogram inom Elektroteknik eller Datateknik (civil- eller högskoleingenjör) med inriktning och intresse mot produktutveckling och/eller beräkning, samt att du har ca 2–3 terminer kvar på din utbildning.

Som person är du flexibel, ansvarstagande och har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt. Du trivs i en arbetsmiljö där det är högt i tak och kan hantera en snabbföränderlig arbetsvardag. Vidare har du mycket goda datorkunskaper samt är flytande i såväl det svenska som engelska språket, både i tal och skrift.

Låter detta intressant? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! I denna rekryteringsprocess arbetar vi löpande med urval och intervjuer.

Sökord: Extrajobb, Deltid, Extra, Timjobb, Elektronik, Elektroteknik. Data, Datateknik, Ingenjörsassistent, Ingenjör, Civilingenjör, Högskoleingenjör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49319

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till