Jobbet Ingenjörsstudent inom maskinteknik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ingenjörsstudent inom maskinteknik publicerad av StudentConsulting

Heltid
Timrå
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten? Studerar du en ingenjörsutbildning inom maskinteknik eller elkraft och vill ha ett meriterande extrajobb? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett gammalt familjeföretag i tredje generationen med rötter i början av 20-talet och med Nordingrå på Höga Kusten som bas för verksamheten. Idag spänner verksamheten över ett stort antal områden inom resor och busstrafik, såväl lokalt i Västernorrland, som i södra Sverige, Norden och ut i Europa. Företaget omsätter 260 mkr, har över 360 medarbetare och ca 150 fordon. Bolaget, som på senare tid växt med flera dotterbolag och intressebolag, har genom åren haft ett stort intresse och engagemang för viktiga branschfrågor.

Vi söker just nu en ingenjörsstudent inom maskinteknik eller elkraft på deltid till Byberg & Nordin med placering i Timrå. Du kommer att arbeta närmast chefen som ansvarar för driften av bussarna och verkstäderna med bl.a tekniks utredning. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av:

- Arbeta med processer och rutiner
- Administrera kvalitet och arbetsmiljöarbete
- Sammanställa data och information
- Se över teknisk utrustning

På arbetsstället finns en verkstad med de tekniker som jobbar med bussarna, arbetet innefattar en del kontakt med dessa. Ett exempel kan vara – en lyftanordning brister vid ett arbete, här jobbar man då med utredning av händelsen genom sammanställning av förebyggande åtgärder, bakgrund, hur ska vi jobba framåt, uppdatera rutiner samt processer.

Arbetet är förlagt på vardagar, kontorstider mellan 8-16.
För att vara aktuell för denna tjänst bör du till en börja vara tillgänglig en dag i veckan, detta kan komma att utökas om det är rätt person. Schemat är flexibelt och kan till viss del anpassas efter tentaperioder osv. Tjänsten är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund.

Tjänsten kommer att tillsättas under mars månad med start 1 april eller enligt överenskommelse. Vi jobbar löpande med interjuver och urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag,

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar, med omfattning om minst 50 %, på högskola eller motsvarande, samt har minst ett år kvar på dina studier. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i en roll likt denna eller med teknisk administration och arbetsmiljö är detta meriterande. Som person är du stresstålig, självgående och strukturerad. Du talar och skriver svenska samt behärskar engelska obehindrat. Vi ser att du har goda datakunskaper och är noggrann i arbetet du utför. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare för uppdraget Ida Holmer 070-376 03 79.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41307

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Ekonomiassistent mot inköp till Sogeti Sundsvall Professionals Nord
Montörer sökes till Nordhydraulic Kramfors Professionals Nord
Tekniker sökes för uppdrag hos Eltel Sundsvall Professionals Nord
Väg- & Markprojektör till Sweco Sundsvall Professionals Nord
SOS-Sjuksköterska Sundsvall Sundsvall SOS Alarm
Nättekniker Sundsvall e.on
Sommarjobba som servicetekniker Sundsvall StudentConsulting
Produktionsplanerare till Nordhydraulic Kramfors Professionals Nord
Butikschef till Byggmax Sollefteå Sollefteå Byggmax Group AB
Truckförare till kund i Härnösand Härnösand StudentConsulting
Ekonomiassistent på deltid Sundsvall Professionals Nord
Transportledare till Sundfrakt Sundsvall Professionals Nord
Projektadministratör till Eltel Sundsvall Professionals Nord
Däckskiftare till Vianor i Sundsvall Sundsvall StudentConsulting
Erfaren Bergmekaniker till Sweco Sundsvall Professionals Nord
Socialsekreterare till konsultuppdrag Sundsvall Centric Care
Samordnare logistik till Sandahls Sundsvall Academic Work
Löneassistent till Solventum Sundsvall Academic Work
Karriärorienterad Projektledare till Xavitech Härnösand Professionals Nord

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Timrå).