Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ingenjörer till Silex jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ingenjörer till Silex på Poolia

Ingenjörer till Silex

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Nya chanser att ansluta till Silex Microsystems!
Vi söker ytterligare kandidater till flera spännande roller som ingenjör inom produktion. Silex Microsystems erbjuder en inspirerande högteknologisk miljö med mycket kompetenta medarbetare och är ett ledande företag inom sitt område mekaniska och elektriska system i mikroskala, så kallade MEMS.

Rollerna passar dig som vill vara en del av ett växande företag i teknikens absoluta frontlinje med både interna och externa kontakter.
Tjänsten är placerad i Järfälla norr om Stockholm. Urvalet av kandidater sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som Ingenjör har du varierande arbetsuppgifter tex ansvar för utvecklingsprojekt, produktägarskap, processutveckling mm. Det är roller där du förväntas kunna utför många olika uppgifter själv och i samarbete med andra funktioner. Rollerna innebär t.ex. planering, kundkontakt och praktiskt arbete i renrum.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad civilingenjör med en examen i tex Teknisk fysik, Materialteknik, Elektroteknik eller liknande.
Erfarenhet av arbete med liknande högteknologisk utveckling är meriterande.

Som person är du driven och självständig med ett fokus på teknisk problemlösning. Du har lätt att ta in komplex teknisk information och är strukturerad. För att lyckas i rollen behöver du vara effektiv, praktiskt lagd och ha förmåga att leverera i tid med precision. Då rollen också innebär kundkontakt och samarbeten internt och externt, är du kommunikativ och social.

Du behärskar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift.

Om verksamheten
Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. MEMS-tekniken möjliggör t.ex. tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon. Silex grundades år 2000 och omsätter idag ca 900 Mkr och har över 300 anställda. Med ett 80-tal kunder världen över tillhör Silex Microsystems en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen. Bolaget har huvudkontor och fabrik i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Fransisco i USA. Silex Microsystems är certifierade mot ISO9001.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61148