Jobbet Ingenjör till Outokumpus automationsavdelning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ingenjör till Outokumpus automationsavdelning publicerad av TNG

Heltidsanställd
Degerfors
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Initiativrik och drivande ingenjör till Outokumpus avdelning för automation och processnära IT i Degerfors.

En tjänst för dig som vill arbeta i en verksamhetsnära roll med den senaste tekniken i en grupp med stark gemenskap bland kollegorna! Det går bra för Outokumpu Quarto Plate i Degerfors och vi förstärker nu vår avdelning för automation och processnära IT med ytterligare en ingenjör. Är du ingenjör och brinner för systemutveckling / programmering och förvaltning av processnära IT-system? Bra! Då kan detta vara tjänsten för dig.

Välkommen till oss med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På avdelningen automation och processnära IT arbetar du tillsammans med 12 kompetenta och drivna kollegor. Ni ansvarar tillsammans för utveckling och förvaltning av produktionsenhetens automationssystem och processnära IT-infrastruktur. Stämningen mellan kollegorna är god, och det anordnas ofta aktiviteter både under och utanför arbetstid. Hos Outokumpu arbetar vi med den senaste tekniken och vi förbättrar löpande våra system för att de ska vara så stabila och tillförlitliga som möjligt. I rollen får du arbeta verksamhetsnära och ofta tvärfunktionellt med kollegor med olika typer av kompetenser. 

Hos oss kommer du till ett högteknologiskt och världsledande företag inom rostfritt stål med över 350 år av historia. Som medarbetare får du ta del av många fina förmåner och utvecklingsmöjligheter.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer huvudsakligen att arbeta i projektform med utveckling av processnära IT-system. I ditt ansvarsområde ingår även driftsäkerhet, förvaltning av befintliga system samt utbildning av intern och extern personal.

Som automationsingenjör hos oss får du en viktig roll med många kontaktytor. Tillsammans med enhetens processutvecklingsingenjörer säkerställer du att produktionsprocesserna klarar av både uppställda kvalitetskrav såväl som produktivitetsmål och att eventuella avvikelser upptäcks tidigt i produktionskedjan.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar direkt till chefen för automation och processnära IT och i tjänsten ingår beredskap, som i dagsläget är var fjärde till femte vecka. Vi arbetar med den senaste tekniken och förbättrar löpande våra system för att de ska vara så stabila och tillförlitliga som möjligt. I rollen arbetar du verksamhetsnära och tvärfunktionellt med kollegor från andra avdelningar och olika typer av kompetenser. 

Du deltar också regelbundet i vårt forum för systemarkitektur. Besluten i forumet leder till våra strategiska vägval.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom relevant ingenjörsområde, alternativt motsvarande erfarenhet.
Det är meriterande om du har något eller några års erfarenhet från en liknande roll, men vi välkomnar sökande som är både nyexade, såväl som mer erfarna.


Vidare har du kunskaper inom MSSQL, C#, WCF, WPF och Web.  Meriterande är kunskaper inom Siemens Step 7, Siemens WinCC samt Siemens TIA Portal, men vi utbildar dig gärna inom dessa. Eftersom vi verkar på en global marknad och ingår i en internationell koncern så kräver tjänsten att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du initiativrik, öppen, social och har ett flexibelt förhållningssätt. Med din analytiska förmåga tar du dig ann ditt arbete med en systematik och målmedvetenhet. Du trivs i att arbeta i grupp såväl som självständigt och förstår vikten av att anpassa din kommunikation till dess mottagare.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

EB9811668AAE4B04B6B5973634C87B2F

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

Projektledare till Örebro Örebro Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till