Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ingenjör till omgående uppdrag hos SWECO jobb i Malmö på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ingenjör till omgående uppdrag hos SWECO på Framtiden

Ingenjör till omgående uppdrag hos SWECO

Framtiden Malmö, Skåne län Heltid
Vägen till ditt nästa jobb börjar här
Vill du lära dig mer om akustik kopplat till samhällsbyggnation? Här har du chansen att under en månad få lära dig mer om ljudisolering och få jobba fokuserat inom området. En unik möjlighet för dig som är nyfiken och vill bredda dina kunskaper!

Dina arbetsuppgifter
Detta är ett projekt där du är med och inventerar byggnader, såväl villor som skolor och flerfamiljshus som är placerade i närheten av järnvägen. Syftet är att kontrollera hur byggnaderna är isolerade och utformade för att få fram hur pass mycket ljud de tar in. Det finns en tydlig rutin för vilka mätvärden som krävs, allt från antal ventiler till fönsterstorlek. Det krävs inga tidigare kunskaper inom området utan du kommer att få en tydlig genomgång och introduktion i arbetet. Du kommer alltid att arbeta tillsammans med en mer erfaren kollega då ni är ute och arbetar i par om 2.
Arbetet är placerat på banan mellan Malmö och Trelleborg men du utgår varje morgon från kontoret i centrala Malmö.

Din profil
För att du ska lyckas och trivas i tjänsten ser vi att du har:

- Ingenjörsutbildning
- Svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du:
- Har ingenjörsutbildning inom bygg


Villkor
Omfattning: Heltid under september
Start: 3/9
Ort: Malmö

Urval sker omgående så vänta inte med att skicka in din ansökan!


Om Företaget
Vi på Framtiden hjälper personer till deras första jobb och också nästa steg i karriären. Vi tror på människors energi och drivkraft. Genom möten med företag och talanger sammanför vi rätt person med rätt plats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom de Talanger som vi förmedlar. För oss är Talang inte något du föds med eller kopplat till ålder. För oss är Talang att du ser din förmåga som utvecklingsbar och du är villig att jobba för att uppnå din fulla potential!
Vi hjälper våra kunder främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Idag finns framtiden på sju orter i Sverige samt i Oslo.


Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet. Hos oss på Malmökontoret är vi ett kunnigt och drivet gäng som drivs för att leverera till våra kunder! Samtidigt lägger vi stor vikt vid att umgås med varandra och ha kul tillsammans!
För oss på Framtiden är balansen mellan jobb och privatliv viktigt. Därför har vi exempelvis förtroendetid och möjlighet till flexibel arbetsplats som några av alla våra förmåner.
Vi strävar efter ständig utveckling i våra yrkesroller genom utbildning, träning, vetgirighet och hårt arbete. Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar.

Välkommen med din ansökan!
- Ingenjörsutbildning - Svenska och engelska i tal och skrift
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000049287374