Jobbet Ingenjör som gillar att skriva sökes till ledande konsultbolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ingenjör som gillar att skriva sökes till ledande konsultbolag! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning


Har du ett brinnande intresse för teknik? Tycker du att det är kul att förklara hur saker och ting fungerar? Har du dessutom lätt för att uttrycka dig i skrift? Perfekt – då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som teknikinformatör blir din uppgift att beskriva komplexa tekniska produkter på ett tydligt sätt. Du kommer att arbeta ute hos ett större Medtech bolag i Uppsala och ta fram teknisk dokumentation som produktblad, teknisk skrift och manualer. Du kommer även arbeta med att ta fram lättare illustrationer till beskrivningarna. Som teknikinformatör håller du granskningsmöten, är kravställare och driver projektet i mål.

Om företaget
Vår kund är ledande konsultbolag som hjälper sina kunder att digitalisera och automatisera sina system, arbetssätt och produkter. Det är en organisation som är öppen, stödjande, smidig och engagerande med syfte att få dig att utvecklas. Företaget verkar inom energisektorn, verkstadsindustrin, fordonsbranschen, processindustrin, telekomindustrin samt inom life-science. Mer information ges vid ett Intervjutillfälle!

Din profil
Som person är du vetgirig, strukturerad och pedagogisk. Du gillar att träffa nya människor och lockas av att jobba i en internationell miljö. Skallkrav -Högskole eller Civilingenjörsutbildning inom t.ex Elektronik, Mekanik eller Maskinteknik -Mycket goda kunskaper i engelska, tal och skrift. Meriterande: -Arbete med underhåll/upprättande av t.ex. installations-, service-, underhållsmanualer och/eller utbildningsmaterial. -Kunskap i XML -Erfarenhet från något illustration och/ eller CAD-Verktyg -Industrikunskap

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående Arbetstider: mån - fre 08-17 (flex) Ort: Uppsala Urval sker löpande!

Referens

20060

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till