Jobbet Ingenjör med intresse för systemutveckling till spännande Nilar! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ingenjör med intresse för systemutveckling till spännande Nilar! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Gävle

Arbetsbeskrivning

Nilar är företaget som revolutionerat tillverkningen av industriella batterier med sina gröna och innovativa lösningar. I dagsläget står de inför en expansiv fas och ska nu utöka verksamheten med ytterligare en ingenjör för systemutveckling och hårdvarunära programmering! Nilar fortsätter att växa med nöjda kunder som utökar det befintliga samarbetet samtidigt som nya står och knackar på dörren. Nu finns det en möjlighet för dig som är ny ut på arbetsmarknaden eller dig som vill ta nästa steg i karriären att vara med och skapa framtiden. Vill du ta dig an denna spännande utmaning? In och sök tjänsten redan idag då vi tillämpar löpande urval!


Om tjänsten
Academic Work söker för Nilars räkning en ingenjör med passion för systemutveckling och hårdvarunära programmering som vill vara med på deras fortsatta resa mot marknadens mest innovativa lösningar.

På vägen mot Bönan norr om Gävle är Nilars forsknings- och utvecklingsavdelning samt produktion lokaliserade. Det senaste året har de dubblat sin personalstyrka och är nu ett 90-tal medarbetare på plats i Gävle. Tack vare en ökad efterfrågan på batterisystem har Nilar fortsatt utvecklingen av sina produkter och tillverkningsmetoder. Nu behöver de utöka verksamheten med ytterligare en utvecklare som specialiserar sig inom PLC och hårdvarunära programmering. I rollen kommer du bland annat arbeta med att utveckla mjukvara för styrning och kontroll av batterier och batterisystem. För att du ska komma in i din nya roll på bästa sätt kommer du till en början att gå bredvid en mer erfaren kollega för att sedan succesivt övergå till mer självständigt arbete.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ute hos Nilar. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig 6 månader framåt. Nilar ser dock långsiktigt på tjänsten och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och även bli anställd direkt av Nilar, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
Som ingenjör hos Nilar arbetar du inom ett brett område och tillhör avdelningen för Research and Development. Vi söker dig som vill bli en del av ett team drivna, hungriga och hjälpsamma kollegor. Många av dina framtida kollegor har lång erfarenhet inom branschen och du kommer att inspireras och motiveras av deras driv för innovation. I denna roll kommer du främst arbeta med systemutveckling i codesys/PLC och Python samt hårdvarunära programmering i C. Arbetsuppgifterna kommer att variera och innefatta både nyutveckling samt underhåll och modifiering av befintliga produkter.

Du kommer till exempel att:

• Utveckla system för styrning och kontroll av batterier och batterisystem
• Arbeta med test och verifiering
• Vara delaktig i projekt för att ta fram framtidens batteriprodukter

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Är Civil- eller högskoleingenjör inom systemutveckling, automation, datateknik eller har annan likvärdig utbildning
• Har kunskaper inom C, Python och/eller Codesys/PLC från utbildning eller arbete
• Har erfarenhet av att programmera i strukturerad text
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då kommunikation förekommer på bägge språken

Det är meriterande om du

• Har erfarenhet av utveckling av inbyggda system
• Har erfarenhet från automation och/eller elkonstruktion

Som person gillar du kluriga utmaningar och är en problemlösare ut i fingerspetsarna. Du har en god förmåga att identifiera samt bryta ner problem i sina beståndsdelar och kommer med alternativa lösningsförslag. Vidare tycker du om att ta egna initiativ och vill vara med och bidra till en innovativ kultur genom nya idéer och förslag. Utöver detta ser vi även att du trivs i en miljö där du har ett nära samarbete med dina kollegor och visar intresse för goda dialoger och konstruktiv kritik.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid, 8-17
• Placering: Gävle
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nilars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gav01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

• Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget
Nilar är ett företag som utmanar och utvecklar en ny industri. De tillverkar avancerade nickelmetallhydrid-batterier med en helt unik patenterad konstruktion som levererar kraft och energi med en lång livslängd. Nilar erbjuder lösningar för olika industriella applikationer så som högspända energilager och avancerade batterier för industriell och mobil utrustning. Sedan starten 2000 har Nilar alltid strävat efter att utmana normen för batteriindustrin.

Referens

15023178-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till