Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Ingenjör med intresse för asset management till Nordion energi job in Malmö at Nordion Energi AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Ingenjör med intresse för asset management till Nordion energi på Nordion Energi AB

Ingenjör med intresse för asset management till Nordion energi

Nordion Energi AB Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Nordion Energi växer och behöver nu förstärka organisationen med ytterligare kompetens inom avdelningen för Asset Management för att fortsätta utveckla arbetet för en effektiv tillgångsförvaltning. Har du erfarenhet av att planera och ställa krav på förvaltning av bolagets tillgångar? Har du även kunskap kring att optimera underhålls- och investeringsplaner utifrån prestanda, risk och kostnad? Tilltalas du dessutom av en nyckelroll i ett företag där man värnar om trivsel och där teamwork uppmuntras? Då kommer du att trivas hos Nordion Energi!


ansvarsområde.

Rollen innebär att du tillsammans med dina kollegor driver och vidareutvecklar Nordion Energis Asset Management-arbete för en effektiv tillgångsförvaltning. Det innebär att du planerar och ställer krav på förvaltning av bolagets tillgångar utifrån ett livscykelperspektiv enligt uppsatta mål för tillgångarna. I tjänsten ingår också att optimera underhålls- och investeringsplaner utifrån prestanda, risk och kostnad, baserat på information om anläggningens tillstånd. Du kommer också att representera bolaget i tekniska forum och nätverk samt ha kontakter med berörda myndigheter.

Du tillhör Asset Managementteamet som tillsammans med Technical Operations bildar en grupp på 10 personer med olika ansvarsområden och kompetenser. Tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för drift, dokumenthantering, strategisk tillgångsförvaltning, tekniska lösningar, mätning- och gaskvalité, gassäkerhet och markjuridik. Du rapporterar till chefen för Asset Management och Technical Operations. Här får du stora möjligheter att vara med och påverka en verksamhet i förändring.


arbetstider.

Tjänsten är på heltid, med start enligt överenskommelse.
Placeringsort Malmö alternativt Göteborg.


kvalifikationer.

För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha följande kompetenser och erfarenheter med dig;
  • Teknisk ingenjörsutbildning på minst högskolenivå, gärna kompletterad med en ekonomisk utbildning. 
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet av underhållsstyrning och utveckling eller tekniska projekt.
  • Du har även erfarenhet av att planera och ställa krav på förvaltning av bolagets tillgångar utifrån ett livscykelperspektiv, både tekniskt och ekonomiskt.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift.
  • Du innehar körkort (B). 
Utbildning inom Asset Management, ISO 55000 är meriterande liksom kunskaper i projektledning och erfarenhet från projektering, konstruktion och driftsättning i samband med om- och tillbyggnader av egna anläggningar. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som tillsammans med teamet ska driva och utveckla Asset Managementarbetet. Du är självgående och har förmågan att ta egna beslut. Egenskaper som kreativ och analytisk är viktiga för den här rollen liksom förmågan att kommunicera och samarbeta med många olika typer av människor.  Att du har intresse och kunskap för såväl teknik som ekonomi är en förutsättning samt att du har ett driv och en önskan att vara med och förändra.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Sista ansökningsdagen är 2021-06-21, men urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: i den här rekryteringen samarbetar Nordion Energi med Randstad Engineering. För frågor om processen kontakta rekryteringskonsult Emelie Lanner på [ Email address blocked ] eller 072-9733382. 
 

Rekommenderade jobb

Ingenjör med intresse för asset management till Nordion energi
Nordion Energi AB Malmö Heltid
Underhållstekniker - Nattskift, Malmö
Poolia Skåne län - Malmö Heltidsanställd
Ej angett
1st line supporttekniker till kund i Malmö!
Poolia Skåne län - Malmö Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201343657