Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ingenjör med inköpserfarenhet jobb i Stockholm på ALTEN Sweden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ingenjör med inköpserfarenhet på ALTEN Sweden

Ingenjör med inköpserfarenhet

ALTEN Sweden Stockholm, Stockholms län Heltid


Personality / Commitment

För kommande behov söker vi nu efter dig som är ingenjör och har jobbat som inköpare i minst tre år. Brinner du för teknik, affärer och relationsskapande har vi jobbet för dig! Som inköpare hos ALTEN får du möjligheten att arbeta inom olika branscher med den senaste tekniken på marknaden.

Vem är det vi söker efter? Du besitter kunskaper i Microsoft Excel, MPS-system och är van vid att skapa pivottabeller. Du är en hejare på att arbeta strukturerat och konstruktivt samt brinner för att supportera andra. Vi tror att du som person är affärsinriktad, kreativ och utåtriktad med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Det är meriterande om du har jobbat inom fordon eller tillverkningsindustri.

I rollen som inköpare kommer du ha en central roll i ett dynamiskt team där samarbete är nyckelordet. Du kommer hantera beställningar i olika inköpssystem i syfte att stödja och avlasta övriga inköpare. För att trivas i rollen är det viktigt att du är van att hantera flertalet arbetsuppgifter parallellt med bibehållen kvalitet och noggrannhet. Du kommer arbeta i nära relation med tekniken och det krävs god problemlösnings- och förhandlingsförmåga för att optimera kvaliteten och kostnaden för de produkter din grupp ansvarar för. Det finns även möjlighet att jobba strategiskt om du har sådan bakgrund!Job / Skills

Krav:

• 3+ års arbetslivserfarenhet inom inköp/logistik
• Relevant högskoleutbildning inom exempelvis industriell ekonomi
• Kunskap i MPS-system
• Kunskap i Microsoft Excel
• Förmåga att förstå verksamhetens processer och identifiera förbättringspotential
• Kommunicerar på svenska och engelska, såväl i tal som skrift

Meriterande:

• Kunskap inom strategiskt inköp
• Erfarenhet inom projektledning och/eller logistikutveckling
• Drivit förhandlingar och/eller varit kategoriansvarig

Vi ser fram emot din ansökan – rekryteringsarbetet sker löpande!

Vad vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar. På ALTEN tillämpar vi coachance ledarskap, vilket innebär att du som konsult har regelbundna avstämningar och karriärsamtal med din konsultchef i syfte att främja din karriärutveckling.

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap - förvänta dig gemensamma frukostar, fikastunder samt en och annan AW! Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: AD011003