Jobbet Ingenjör inom Väg och Vatten sökes till PK Road! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ingenjör inom Väg och Vatten sökes till PK Road! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Lund
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du utbildning inom Väg- och Vattenbyggnad? Vill du vara med på resan att utveckla Skånes nyaste entreprenadföretag? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

PK Road AB ingår i koncernen PK Group och är en av Baltikums största infrabyggare. Koncernen har 700 anställda och omsätter 3000MSEK. Sedan 2015 är dem etablerade i Sverige och nu utvecklas deras svenska bolag stadigt med nya projekt. I dagsläget är dem 22 anställda i Skåneregionen, men skall bli fler i takt med ökade och kommande projekt. För nya spännande projekt söker vi därför å PK Roads vägnar Juniora Projektingenjörer/Entrepenadingenjörer.

Som ingenjör inom väg- och vatten på PK Road kommer du främst arbeta ute på anläggningarna och i pågående projekt. Du kommer stötta Platschefen med olika administrativa göromål, exempelvis att säkerställa kvalité/miljö i enlighet med företkommande regelverk etc. Du kommer även ansvara för uppföljningar, diverse samanställningar och leverantörskontakt. Ditt arbete är både praktiskt och administrativt, vilket innebär att den ena dagen inte är den andra lik. PK Road arbetar också konstant med olika anbud, skickar in dokumentation och säkerställer att alla dokument är korrekta och tillhanda innan deadline. Det finns möjlighet för dig att arbeta med anbud, om detta är något du önskar.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med start omgående där du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag. Ditt arbetsområde kommer mestadels vara inom Malmö/Lund med omnejd men du kan bli stationerad inom hela Skåne-regionen. Du kommer i denna tjänst vara anställd av StudentConsulting, men uthyrd till PK Road. Du kommer bli anställd i en provanställning på 6 månader där avsikten är att du därefter skall gå över i anställning till PK Road, om alla parter är nöjda. Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting, eventuella frågor hänvisas därför till micaela.westerlund@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du som söker har en relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis en Civilingenjörsexamen med inriktning Väg- och vattenbyggnad, alternativt en högskoleingenjörsexamen eller KY/YH-utbildning inom relevant område.

Vi kommer i denna rekryteringsprocess lägga stor vikt vid din personlighet och engagemang inom området. Som person är du initiativtagande, strukturerad och har förmåga att prioritera och få saker utförda. Du är flexibel och trivs i en roll där det händer mycket och får ta mycket eget ansvar. Vi söker dig som är redo att påbörja din karriär och vill växa inom det mindre bolaget med korta beslutsvägar, möjlighet att påverka själv och teamkänsla. Det finns gedigen kompetens inom bolaget och PK Road satsar därför nu på juniora talanger och vill satsa långsiktigt på just Dig. B-körkort är ett krav i denna tjänst och tillgång till egen bil är en fördel men inget krav.

Passar du in på denna beskrivning eller vill veta mer? Ansök gärna idag eller kontakta ansvarig rekryterare för att veta mer! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum. Start är omgående, enligt överenskommelse.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43405

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Kalkyl-Inköp-Planering till SMA Syd Malmö Xllnc advice recruitment AB
Testingenjör New Business Product Test Lund Axis Communications
Projektchef till BCA Entreprenad Malmö Xllnc advice recruitment AB
Entreprenadingenjör till växande bolag i Malmö Malmö Xllnc advice recruitment AB
Kalkylator/ entreprenadingenjör Malmö Xllnc advice recruitment AB
Frontend-utvecklare Malmö Xllnc advice recruitment AB
Legal Counsel to Alfa Laval Group Legal Lund Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Mätingenjör till PK Road Lund StudentConsulting
Sjuksköterska till KRA Malmö Malmö Stad
Omsorgspedagog till LSS-boende Malmö Malmö Stad
Låstekniker Kristianstad Wikan Personal AB
Truckförare Kristianstad Wikan Personal AB
Ekonomiassistent till PEAB Ängelholm Academic Work
.Net-utvecklare åt produktutvecklingsföretag Lund Nigel Frank International
Säljare Elgiganten Phonehouse Väla Ödåkra Elgiganten AB
Säljare Elgiganten Phonehouse Hässleholm Elgiganten AB
Säljare Elgiganten Phonehouse C4 Shopping Kristianstad Elgiganten AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till