Jobbet Ingenjör inom underhåll till Zinkgruvan Mining har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ingenjör inom underhåll till Zinkgruvan Mining publicerad av TNG Group AB

Heltidsanställd
Askersund

Arbetsbeskrivning

För rekrytering till Zinkgruvans anrikningsverk söker vi en utvecklingsorienterad ingenjör inom underhåll / reliability engineer.

Vill du vara med att driva och fortsätta utveckla Zinkgruvan Minings underhållsverksamhet ovan jord?

Nu har vi en nyinrättad och utvecklande roll som reliability engineer / underhållsingenjör till Zinkgruvans anrikningsverk. I rollen är du med och driver arbetet inom förebyggande underhåll och får vara med att säkerställa att anrikningsverket får ut ett maximalt utbyte vad gäller både produktivitet och kvalitet. På Zinkgruvan får du arbeta i en investeringsstarkt och lönsamt företag med en platt organisation. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Zinkgruvan Mining får du möjlighet att arbeta tillsammans kompetenta kollegor i en internationell, platt och produktionsnära organisation. Vi är ett expansivt och lönsamt företag i en högteknologiskt bransch där det finns goda utvecklingsmöjligheter. I rollen får du en viktig position inom företagets anrikningsverk. 

För våra medarbetares välbefinnande erbjuder vi olika typer av hälso- och fritidsaktiviteter. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I den här rollen får du möjlighet att arbeta i en historisk och framgångsrik gruvverksamhet och vara en del av en global gruvorganisation som prioriterar teknologi och innovation, samtidigt som du fortsätter att utveckla din kompetens inom tillförlitlighetsteknik. Du arbetar tätt tillsammans med anrikningsverkets medarbetare och rapporterar direkt till verksamhetens underhållschef. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

  • Kartläggning av anrikningsverkets anläggning. 
  • Skapa underhållsplaner.
  • Utveckla och stödja verksamhetens underhållsverksamhet.
  • Analysera data avseende produktionsförluster, driftstopp och underhållskostnader för att identifiera flaskhalsar och förbättringsmöjligheter för att kunna optimera anläggningen. 
  • Identifiera och hantera risker.
  • Genomföra tillförlitlighetsstudier och använda bästa praxis-verktyg och -metoder för hög tillförlitlighet.
  • Driva ett förutsägbart och proaktivt underhåll genom kontinuerlig övervakning av anläggningens tillstånd. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning samt ett antal års erfarenhet av att arbeta i en verksamhet inom modernt underhåll. Du har erfarenhet av att använda verktyg och metoder för ett förutsägbart och förebyggande underhåll. Sannolikt har du tidigare erfarenheter av att leda grundorsaksanalyser, en förståelse hur man tillämpar funktionssäkerhetsinriktat underhåll samt optimering av underhållsplaner. Vidare har du god IT-vana och är en van användare i något underhållssystem. Då företaget verkar i en internationell koncern talar och skriver du svenska och engelska obehindrat. 

Som person samarbetar du effektivt med andra och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du är analytisk och genomtänkt samt agerar på eget initiativ. Vidare är du systematisk, fokuserar du på resultatet, ser potentiella risker och följer upp. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

E699F26EA2C342ECB23FC82B377F7008

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till