Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ingenjör inom PDA-mätning till Junttan AB! jobb i Göteborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ingenjör inom PDA-mätning till Junttan AB! på StudentConsulting

Ingenjör inom PDA-mätning till Junttan AB!

StudentConsulting Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Har du ett stort intresse för mätteknik och geoteknik? Vill du dessutom kombinera dina tekniska kunskaper med dina sociala färdigheter? Då är det här tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi på StudentConsulting en Ingenjör inom PDA-mätning / Dynamic Pile Testing Specialist till vår kund Junttan AB! Junttan AB är specialiserat på design, tillverkning och marknadsföring av hydraulisk pålutrustning. I ett nära samarbete med pålningsentreprenörer har Junttan aktivt utvecklat nya produkter och tagit hela branschen framåt. Genom att kombinera toppmodern pålningsutrustning med förstklassig kundservice hjälper Junttan sina kunder att förbättra sin driftseffektivitet.

PDA-mätning (även kallad stötvågsmätning) är en metod som bygger på vågutbredningsteori. Alla entreprenörer som slår betongpålar använder sig av PDA-mätning. Genom att mäta töjning och accelerationen vid en viss punkt kan man utvärdera pålens integritet och bärförmåga. I den här rollen får du möjlighet att lära dig allt inom pålutrustning och PDA-mätning och bli expert inom området!

Läs gärna mer om Junttan AB genom att besöka deras hemsida: [ Link removed ] />
Junttan AB är just nu under en spännande tillväxtresa och som Dynamic Pile Testing Specialist erbjuds du en bred roll med stora utvecklingsmöjligheter! Du kommer ansvara över befintliga projekt där etablering och utveckling av kundrelationer kommer vara en central del i din roll. Ditt arbete varierar från att vara fysiskt ute på plats och vara behjälplig under installationer av sensorer och mätinstrument till att ta fram tekniska beräkningar och rapporter.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos Junttan AB. Anställningen inleds med en gedigen introduktion med dina kollegor i Finland för att få alla förutsättningar för att lyckas i din roll. Tjänsten är på heltid och planerar att starta så fort vi finner rätt person.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen ser vi att du uppfyller följande:

• Eftergymnasial teknisk utbildning, företrädesvis inom Geoteknik
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Har ett stort intresse för mätteknik och geoteknik
• Är affärsorienterad med ett stort sinne för försäljning
• Har B-körkort

• Branscherfarenhet ses som mycket meriterande

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och söker dig som trivs i en roll med många kontaktytor. Vidare är du orädd för att ta egna initiativ och anta nya utmaningar, det är istället något du motiveras av i ditt dagliga arbete. Då du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser vi att du är ansvarstagande, har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt har lätt till att samarbeta med andra.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Pålning, PDA-mätning, Ingenjör, Mätteknik, Geotekniker

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59154