Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ingenjör inom konstruktion till Åkerstedts jobb i Vara på TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ingenjör inom konstruktion till Åkerstedts på TNG Tech

Ingenjör inom konstruktion till Åkerstedts

TNG Tech Vara, Västra Götalands län Heltid

Är du ingenjör inom konstruktion och vill skapa industrifläktar i världsklass? Välkommen till Åkerstedts verkstad i Kvänum!

Vi brinner för att skapa kundanpassade industrifläktar och söker nu en ingenjör inom konstruktion. I över trettio år har Åkerstedts Verkstad AB i Kvänum jobbat med att göra sina produkter ännu bättre. Söker du nästa utmaning, vill bli en del av vårt team och bidra med din expertis?

Här får du som är nyfiken, lösningsorienterad, flexibel och vill jobba med ständiga förbättringar en spännande roll. Med stor frihet under ansvar ges du möjlighet att styra ditt eget arbete inom konstruktion, mekanik och design.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Radialfläktar, kammarfläktar och axialfläktar dimensionerade till varje unik kundapplikation är exempel på vad vi på Åkerstedts levererar till våra kunder. Med egna produkter, tillverkade i egen regi, får du möjlighet att både driva konstruktionsförbättringar kopplat till effektivare produktion samt klämma och känna för att tänka ut lösningar som gynnar våra kunder. Åkerstedts söker dig som kan göra deras produkter ännu bättre! Du får själv lägga upp ditt arbete och styra din egen tid.

Åkerstedts Verkstads AB i Kvänum tillverkar fläktar för industri- och ventilationsapplikationer. Med helt egna produkter förser företaget kunder inom bland annat bioenergi, processventilation och lantbruk. Företaget omsätter 35 miljoner och har 18 anställda, med en tydlig ambition att växa. För rätt person finns det möjlighet att växa med oss och få mer ansvar. Åkerstedts är en del av Seafire som är ett börsnoterat bolag, där det finns möjlighet till samarbeten och utbyten mellan bolagen i gruppen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Arbeta med mekanisk konstruktion och design av fläktar i tunnplåt.
  • Generera konstruktionsunderlag till produktion inom givna tidsramar. Både i form av ritningsunderlag samt produktstrukturer i vårt affärssystem (Monitor G5).
  • Hantera allt från mindre avvikelser från produktionen till större kundprojekt.
  • Vid behov ta fram användarinstruktioner, produktmanualer och liknande dokumentation.
  • Delta i produktutvecklingsprojekt och i utvecklingen av tillverkningsmetoder.
  • Säkerställa att produkterna uppfyller grundläggande krav enligt specifika standarder.
  • Ansvara för konstruktionsdelen i vår kundorderprocess.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ha kontaktytor mot flera delar i bolaget och vara vår enda konstruktionsingenjör på avdelningen. Därför är det viktigt att du är självgående och bra på att hitta den information du behöver för att fatta beslut och prioritera ditt arbete. En stor del av arbetet är att säkerställa konstruktionsunderlag till produktion för befintligt produktsortiment, så du behöver vara bekväm i att hantera små uppgifter (ex. måttsätta ritningsunderlag) likväl som stora (tillsammans med kund ta fram kundanpassade konstruktionslösningar).

Din fasta punkt kommer du att ha på kontoret i Kvänum, där dina kollegor på försäljning och produktion är lokaliserade. Arbetet är på dagtid med viss flexibilitet när det gäller start- och sluttid. Tjänsten är på heltid med lön efter överenskommelse, tillträde snarast möjligt.

VEM ÄR DU?

Du är utbildad maskiningenjör med några års erfarenhet av CAD-ritning och konstruktion. CAD-systemet vi ritar i idag är Thinkdesign 3D-CAD men har du erfarenhet av andra system finns möjlighet att påverka detta på sikt. Du har också goda kunskaper inom maskinkonstruktion och har grundläggande kunskaper inom konstruktion, mekanik och design. Kanske har du tidigare erfarenhet från att arbeta i tunnplåt och kommer från en tillverkande industri. Har du även arbetat med fläktkonstruktioner är det extra meriterande.

Personlighetsmässigt är du initiativtagande och tar ansvar för att leverera inom ditt ansvarsområde. Du har ett kvalitetsinriktat sätt, är prestigelös och är en skicklig problemlösare. Därutöver trivs du med att samarbeta med andra och är kommunikativ till sättet. Du behärskar svenska i tal och skrift då affärssystemet är på svenska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: E0725522D840419C9E9388058604366A