Jobbet Ingenjör inom el till Bravida har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ingenjör inom el till Bravida publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Har du antingen en bakgrund inom el eller är nyexaminserad ingenjör inom el? Vill du komma till ett stort företag där du kommer att ha stora utvecklingsmöjligheter? Då är detta helt rätt tjänst för dig. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som projektingenjör inom EL kommer du inledningsvis att stödja erfarna projektledare i installationsprojekt för att växa in i rollen samt för att ge dig rätt förutsättningar att bli trygg i din roll. Du kommer successivt att tilldelas mer ansvar i form av att ansvara för installationsprojekt hela vägen från planeringsstadiet till avslut. På sikt kommer du, om du är rätt person, att få ett personalansvar och därigenom leda och engagera dina medarbetare. Projektledarrollen innefattar allt från projektplanering till avslut, såsom kalkyl, inköp, resursplanering, kvalitets -, och miljöarbete. Parallellt med dina arbetsuppgifter på avdelningen kommer du under ett års tid att ingå i Bra Ingenjörsprogrammet, Bravidas traineeprogram som startar varje år i januari. Programmet är nordiskt och innehåller fyra utbildningsträffar och ett projektarbete som drivs parallellt med arbetsuppgifter på avdelningen. Programmet ger dig en fördjupad introduktion i Bravida och installationsbranschen samtidigt som du får kunskaper inom framförallt ledarskap och affärsmannaskap. Dessutom får du möjlighet att komma i kontakt med nyckelpersoner och skapa dig ett nordiskt nätverk. Hos Bravida ges du goda chanser att både utvecklas som person och även i din yrkesroll som projektingenjör. Nyckeln till Bravidas framgång är god stämning på kontoret och god arbetsmiljö.

Om företaget
Bravida är en ledande totalleverantör av installation- och servicetjänster. Företaget levererar såväl specialtjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Du har en unik möjlighet att växa och bygga nätverk inom ett spännande företag. Börjar du jobba på Bravida kommer du till ett stort och välkänt företag där du kommer att ha stora utvecklingsmöjligheter.

Din profil
Skallkrav: - El utbildning på lägst gymnasienivå - Körkort B - Svenska och engelska i tal och skrift Meriterande: - Arbetslivserfarenhet mot entreprenad/installation/kalkylator - Utbildad El-ingenjör eller högskoleingenjör Vi söker dig som är en driven person som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har en vilja att hela tiden utvecklas. Du värdesätter goda relationer, trivs med arbete i team och har förmåga att kommunicera och knyta kontakter. Du trivs med projektbaserat arbete där måluppfyllelse är i fokus. Vidare är du strukturerad och gillar att ta egna initiativ och du ser lösningar istället för problem.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Ort: Jönköping Start: Augusti 2020 eller enligt överenskommelse Omfattning: Heltid, dagtid Lön: Enligt överenskommelse Urval kommer att ske löpande, välkommen in med din ansökan redan idag.

Referens

21323

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till