Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ingenjör inom el-området som söker spänning i vardagen jobb i Jönköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ingenjör inom el-området som söker spänning i vardagen på Framtiden

Ingenjör inom el-området som söker spänning i vardagen

Framtiden Jönköping, Jönköpings län Heltid
Just nu söker vi dig som är ingenjör inom olika el-områden. Efterfrågan på akademiker med kompetens inom el ökar alltmer och många företag söker löpande efter intressanta profiler som är på jakt efter nästa utmaning. Det är meriterande om du har relevant arbetslivserfarenhet men vi träffar mer än gärna även dig som är nyexaminerad och letar efter nya spännande uppdrag

Våra kunder
Framtiden strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering. Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vi kan bland annat hjälpa till inom IT och teknik, ekonomi och finans, kontor, lager och industri. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs.

I Jönköping med omnejd finns möjligheten att arbeta och utvecklas hos några av våra största kunder som verkligen ligger i framkant och är världsledande när det kommer till utveckling inom sitt område vilket även ger dig en chans att växa i en spännande arbetsmiljö.

Din profil
Just nu söker vi dig som vill jobba som ingenjör med koppling till el.

Är du intresserad av exempelvis tjänster som elingenjör, elkraftsingenjör, elkonstruktör och elektroingenjör? Då kan vi hjälpa dig att hitta det jobb som passar just dig bäst!

Oavsett bakgrund men med minst en högskoleutbildning i grunden, med inriktning mot något av ovan, är du varmt välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev som beskriver vem du är, dina kompetenser och vad du vill arbeta med i framtida tjänster.

Om oss
Framtiden finns till för att vi vill hjälpa alla till ett utvecklande, glädjefyllt och meningsfullt yrkesliv! Vi strävar efter att det ska bli lättare för alla att hitta nästa kollega och jobb. Med nyfikenhet och glöd ska vi ständigt förenkla vägen och hjälpa alla, mot nästa utmaning.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom de Talanger som vi förmedlar

Denna annons är en intresseanmälan med syfte att hitta intressanta kandidater som vi kan matcha ut mot våra kunder i takt med att behov uppstår.

Villkor
Placering: Jönköping med omnejd

Anställningsvillkoren varierar beroende på vilken samarbetskund vi matchar dig mot. Mer information ges vid intervjutillfället.

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000049809811