Jobbet Ingenjör inom Byggnadsfysik och innemiljö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ingenjör inom Byggnadsfysik och innemiljö publicerad av RISE Research Institutes of Sweden

Heltidsanställd
Borås, Lund

Arbetsbeskrivning

RISE Research Institutes of Sweden är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. Våra 2 700 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som erbjuder unik expertis och ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster. www.ri.se.

Sektionen Byggnadsfysik och innemiljö har drygt 30 medarbetare som bland annat arbetar med byggnaders kvalitetssäkring, energieffektivitet, fuktsäkerhet och god innemiljö. Vi driver ett flertal nationella och internationella forskningsprojekt inom dessa områden. Våra kunder återfinns i byggmaterialindustrin samt hela bygg- och förvaltningssektorn. Kvalitetssäkring vid tillverkning av byggprodukter, byggsystem eller hela byggnader är exempel på område där vi arbetar i nära samverkan med våra kunder.

Vi fortsätter utveckla vår byggnadsfysikverksamhet inom området energieffektiva byggnader med hållbara klimatskal och söker dig som har starkt intresse och god branschkännedom. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom byggnadsfysik med inriktning mot hållbara klimatskal och energieffektiva byggnader. Gruppen har hög kompetens vad det gäller forskning, laborativ verksamhet och projektledning och behöver nu förstärka gruppen med ytterligare en person som har erfarenhet och kunskap av simuleringar, LCA, utbildning och kvalitetssäkring. Placeringsort är i första hand Borås eller Lund.

Vi söker därför dig som:

  • är initiativrik, kommunikativ, har lätt för att samarbeta och kan organisera ditt arbete
  • har god förmåga att läsa av byggbranschens behov och förstå deras problem.
  • kan utföra beräkningar och simuleringar i programmen VIP, IDA, THERM och HEAT.
  • kan föra resonemang om hur brukandet av våra byggnader påverkar klimatet och hur underhåll och drift förändras över tiden.
  • har goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Vi lovar dig inte ett lätt jobb men vi kan lova en spännande resa där vi tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor bidrar till en hållbar framtid och till att säkra ett försprång i den globala konkurrensen. Vill du vara med på resan?

Låter detta spännande och du vill veta mer så är du välkommen att kontakta sektionschef Eva Sikander, tfn 010-516 51 62, eller gruppchef Eva-Lotta Kurkinen, tfn 010-516 51 77. Sista ansökningsdag är den 2 januari 2019. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Våra fackliga representanter är: Linda Ikatti, Unionen, 010-516 51 61, och Lazaros Tsantaridis, SACO, 010-516 62 21.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen.

Ingenjör, forskning, byggteknik, RISE, Samhällsbyggnad, Borås, Lund

Referens

1263/935

Om företaget

RISE Research Institutes of Sweden

RISE är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. Våra 2 300 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som erbjuder unik expertis och ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster. www.ri.se

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till