SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ingenjör eller ekonom med ledaregenskaper till Sweco jobb i Malmö på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Ingenjör eller ekonom med ledaregenskaper till Sweco på Academic Work

Ingenjör eller ekonom med ledaregenskaper till Sweco

Academic Work Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Har du ett tekniskt intresse och är utbildad ingenjör eller ekonom som vill arbeta i en utvecklande och dynamisk roll inom projektledning? Har du tidigare erfarenhet från infrastrukturbranschen och vill ta nästa steg i din karriär? Vi söker nu en ingenjör eller ekonom med ledaregenskaper till Sweco i Malmö. Låter det här som något för dig så ska du fortsätta läsa!


Om tjänsten
Academic Work söker för Swecos räkning en ingenjör eller ekonom med ledaregenskaper. På Sweco finns det arbeten inom allt från transport, samhällsbyggnad, arkitektur till industri och miljö.

Avdelningen och teamet du kommer tillhöra präglas av nära samarbete med kollegor och utveckling av uppdragsledare där det dessutom uppmuntras att bidra med egna idéer och initiativ.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:

* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Arbetsuppgifter
I rollen kommer arbetsdagarna variera då du kommer i kontakt med olika typer av arbetsuppgifter och ansvarsområden i de infrastrukturprojekt som finns inom avdelningen. Ditt huvudsakliga fokus kommer vara att vara en del av uppdraget och förhålla dig till deadlines samt upprätthålla den kvalité som efterfrågas. Sweco har många olika typer av kunder som återfinns både i kommunal- och statlig sektor samt privata företag, med tyndgpunkt i enheten för stora projekt.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att:

* Upprätthålla tidsplaner och prognoser
* Ansvara för och följa upp leveranser
* Sammanställa ekonomiska bitar till projektets uppdragsledare
* Scripta i stora excelark

Vi söker dig som

* Har en eftergymnasial utbildning inom teknik, ekonomi, industriell ekonomi eller likvärdigt
* Är obehindrad i svenska samt engelska

Meriterande är om du har arbetat inom en ledarroll och/eller inom infrastrukturbranschen tidigare. Det viktigaste i rollen är att du är strukturerad och att du självständigt kan driva projekt framåt, samtidigt som du arbetar bra tillsammans med andra på avdelningen.

Stor vikt i processen kommer att läggas på dina personliga egenskaper samt motivation för tjänsten. Som person ser vi att du är:

* Initiativtagande
* Samarbetsvillig
* Ansvarstagande

Övrig information

* Start: Omgående
* Placering: Malmö
* Omfattning: Heltid, 6 månader med goda chanser till förlängning
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan komma att stängas ner innan tjänsten är tillsatt, om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Du kan läsa mer om Sweco och deras verksamhet här!
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 15079914-SE