Jobbet INGENJÖR TILL FÖRETAG INOM INFRASTRUKTUR har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

INGENJÖR TILL FÖRETAG INOM INFRASTRUKTUR publicerad av JobBusters

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter
Till vår spännande kund söker vi en ingenjör. Rollen som ingenjör innebär att du följer upp och bevakar leveranser och utfört underhåll för utbruten materiel. Du jobbar med hela flödet, från underhållsbehov baserat på underhålls- och ombyggnadsbehov till transporter och bevakning av tillgång på kort och lång sikt. Du är aktiv i att identifiera förbättringsmöjligheter och driver eller deltar i utredningar och utveckling av system för att förbättra processer och standardisera arbetssättet inom enheten. Arbetet bedrivs i nära samarbete med leverantörer av materiel, underhållsleverantörer för fordon och materiel samt kontraktsansvariga på vår kunds fordonsteam.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Kvalifikationer
Hög generalistkompetens Minst högskoleingenjör med inriktning inom logistik/materielstyrning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet Mycket god arbetslivserfarenhet inom logistik, upparbetningsflöden och materielstyrning Erfarenhet av arbete i SAP (MM-modulen) eller morsvarande större ERP-system/affärssystem samt Office-paketet är en fördel

Personliga egenskaper
Du har förmåga att arbeta självgående och metodiskt med framförhållning, du är samarbetsvillig samt har förmåga att kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska och engelska. Vidare har du ett öga för detaljer och är mycket bra på att veta vad som ska prioriteras för stunden.

Lön
Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan
Heltid. Vår kund önskar start 2019-09-23 t om 2020-10-31. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format och snarast då intervjuer sker löpande. Sökord: ingenjör, materielstyrare,

Referens

JB-SE-3132

Om företaget

JobBusters är ett utav Sveriges snabbast växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Vi vet hur viktig den enskilda medarbetaren är för verksamheten. Är du ute efter ett nytt utvecklande jobb eller letar efter kunnig personal, har du kommit rätt. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat kan vi hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Vår vision är att både möta och överträffa de förväntningar och krav som ställs på oss. För att göra detta använder vi oss av en enkel, trygg och träffsäker rekryteringsprocess. Vi strävar efter att skapa personliga och långsiktiga relationer med såväl kunder som kandidater, men framförallt vill vi hitta rätt person till rätt position.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till