Jobbet Infrastruktur -och nätverkstekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Infrastruktur -och nätverkstekniker publicerad av Etraveli

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Etraveli Technology söker nu en infrastruktur- och nätverkstekniker som vill vara med på resan mot att bli världens främsta aktör i onlineresebranschen!

Vår huvudsakliga affärsidé, att sälja flygbiljetter online till slutkund, möjliggörs av ett egenutvecklat bokningssystem som har kapacitet att hantera stora volymer bokningar och som besöks dagligen av hundratusentals kunder från hela världen. Volymen besökare och antalet alternativ på resor ställer höga krav på prestanda, skalbarhet och snabbfotad utveckling gentemot affär.

Vårt system är det som möjliggjort en resa från en lokal aktör i Norden till att 2018 vara en global onlinereseaktör i 72 länder med flera välkända varumärken och 12 miljoner kunder årligen. Vi är övertygade om att fokus på ny kunskap och rätt medarbetare är avgörande för att förverkliga vår vision: att skapa världens mest konkurrenskraftiga onlineresebyrå.

Vem är du?
Vi söker nu förstärkning till vår driftgrupp.Vår nätverksmiljö består av multipla, geografiskt utspridda, datahallar och kontor.

Vi ser därför att du som söker har tidigare erfarenhet av

  • Switching, Routing och VLAN
  • Serverhårdvara
  • Lastbalansering
  • Datacenter
  • Storage
  • Linux
  • Skalbarhet och redundans

Du bör även ha goda kunskaper i engelska i tal och skrift då vi är ett globalt företag med engelska som koncernspråk.

Hur vi jobbar

Vi arbetar i en grupp som har det övergripande ansvaret för hela företagets produktionsmiljö. Det dagliga arbetet består oftast av att jobba med förändringar initierade av våra utvecklare, planera och ta höjd för framtiden, samt att rätta till fel som uppkommer.

Det är högt i tak och val av teknologier och process är något som teamen själva har stort ansvar kring.

Vi strävar mot att arbeta i små självstyrande team, med täta releaser. När det gäller arbetsmetod är agilt tankesätt överordnat processer och styrning. Teamet styr själva över sin arbetsprocess, vilket innebär ansvarstagande och stor möjlighet att påverka.

Gemensamt för alla är att vi arbetar mot ett testdrivet tänk och har en vision kring continuous delivery. Vi har regelbundet Hackers Friday och Hackatons, där teamen själva får arbeta med research and innovation, samt icke-planerade veckor för teamnära arbete kring verktyg och tekniska förbättringar. Vi har en utmanande uppgift i att hela tiden anpassa oss till en snabbrörlig omvärld och problemställningen vi utmanas av kräver både kreativitet och hög teknisk nivå.

Vårt erbjudande

Vi håller till i fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg. Vårt kontor består av ett glatt och öppet gäng på cirka 80 personer, alla med olika spetskompetenser och personligheter. Vi tror att det är just olikheterna som gör oss till ett bra team, fast ambitionen är gemensam – vi strävar efter samma mål, brinner för det vi gör och jobbar hårt i ett högt tempo.

Vi satsar mycket på utbildning och har allt ifrån interna Open Source-projekt till bokcirklar och egenstudier. Konferenser åker vi på, och meetups hostar vi, antingen själva eller med partners. Vi är också aktiva inom en rad olika verktygs-communities som Atlassian User Group och React JS.

Läs mer om oss: etraveli.com/technology

Skicka in din ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta adam.stegert@etraveligroup.com

Referens

teamtailor-229500-92322

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till