SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Informationssäkerhetsspecialist, Risk/Process till Apotek Hjärtat jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Informationssäkerhetsspecialist, Risk/Process till Apotek Hjärtat på ICA

Informationssäkerhetsspecialist, Risk/Process till Apotek Hjärtat

ICA Solna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Varför ska du jobba hos oss? Stefan B. Grinneby, Chief Information Security Officer (CISO) berättar:  

"På Apotek Hjärtat hanterar vi information åt våra kunder som är känslig ur både ett personligt och medicinskt perspektiv. Hanteringen ställer höga krav på informationssäkerhet och IT-säkerhet, säkerhet som samtidigt skall kunna stötta affärsverksamhetens snabba utveckling. Vi som arbetar med informationssäkerhet och IT-säkerhet inom ICA-gruppen, där Apotek Hjärtat ingår, utgör ett stort nätverk där de flesta kompetenser inom säkerhet finns representerade. Tillsammans utvecklar vi metoder, processer och väljer verktyg som passar vår verksamhet, och hjälper varandra att utvecklas inom säkerhetsområdet. "
  
Så här jobbar en Informationssäkerhetsspecialist på Hjärtat!  
IT-avdelningen ansvarar för att tillhandahålla samtliga affärsstödjande IT-funktioner och tjänster och är en viktig del av Apotek Hjärtats succé. Vårt IT-landskap idag består av konfigurerade standardsystem, egenutvecklade system och rena tjänster. 
 

Rollen som informationssäkerhetsspecialist innebär att stötta verksamheten i det operativa och praktiska arbetet inom informationssäkerhet, och samtidigt hjälpa Apotek Hjärtat att hitta det bästa sättet att implementera de policys och metoder som gäller inom ICA-gruppen för det arbetet. Du kommer arbeta nära de andra funktionerna inom Hjärtat, och med infosäkspecialister från andra ICA-bolag i aktiviteter som spänner över koncernen. Du rapporterar till Apotek Hjärtats CISO.  
   

Det här är dina övergripande ansvarsområden:   

  • Stödja IT- och affärsverksamheten med kartläggning och formalisering av IT- och affärsprocesser, inklusive beskrivning av informationsflöden och beroenden mellan dessa i system och processer, samt med formulering av kontinutetsplaner  

  • Stödja verksamheten med riskanalyser, dataskyddsanalyser, leverantörsbedömningar, IT- och informationssäkerhetsanalyser  

  • Stödja verksamheten med analys och samordning av åtgärder ämnade att säkra verksamheten enligt gällande informationssäkerhetspolicy  

  • Författa och presentera rapporter om IT- och informationssäkerhet, baserat på egna analyser och affärsverksamhetens behov  

  • Delta i schemalagd 24/7/365 informationssäkerhetsfunktion, dvs relevant typ av schemalagd 24-timmars (remote) beredskap  
     

Det här är du!  

Vi söker dig med universitets- eller högskoleutbildning inom relevant område till exempel informationssäkerhet/ datavetenskap/ ekonomi/ juridik. Du har bred kompetens inom flera IT-tekniska områden inklusive IT-säkerhet, och har stort intresse för informationssäkerhet. Vi tror att du tidigare arbetat med kontinuitetsplanering, processkartläggning, riskanalyser, dataskyddsanalyser, IT- och informationssäkerhetsanalyser samt att du har erfarenhet av arbete med kravspecifikationer, arkitektur, ledningssystem, standarder eller andra abstrakta verktyg för informationssäkerhet.  
 
För tjänsten krävs goda kunskaper om regelverk avseende informationssäkerhet såsom ISO27001, GDPR och PCI-DSS samt goda kunskaper om vanligt förekommande tekniska verktyg inom IT- och informationssäkerhet. Du är flytande med svenska och engelska i tal och skrift; speciellt vad gäller data-/säkerhetsteknisk terminologi. 
  

Som person är du organiserad och strukturerad med god analytisk förmåga. Du har förmåga att kommunicera tekniskt komplicerade samband och effekter på ett enkelt sätt och kan översätta abstrakta begrep till relevanta konkreta exempel. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en hög integritet. Vi ser det som en självklarhet att har gott omdöme i säkerhetsfrågor och har lätt för att samarbeta.  

  

Vill du bidra till bättre hälsa och större välbefinnande varje dag tillsammans med oss?  

Vi erbjuder dig ett spännande jobb i ett företag som växer och utvecklas. Trots att vi har närmare 400 apotek, så är vi på Hjärtat som ett litet företag. För oss är det viktigt att ta vara på våra medarbetares kunskap och tankar och vår hemvist i ICA Gruppen ger stora möjligheter till både personlig och yrkesmässig utveckling. På Apotek Hjärtat är vi måna om hur  vi skapar resultat och vi bygger vår framgång på Hjärtats värderingar - engagemang, entreprenörskap och enkelhet.   
  
Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår [ Link removed ] ! 1897245920 kan du läsa mer om hur det är att jobba på Apotek Hjärtat. Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund!  
  

Vad händer nu?  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.   

Sista ansökningsdagen är 16/6. Vi kommer löpande gå igenom ansökningarna och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i kompetensbaserad rekrytering använder vi oss av arbetspsykologiskatester. Vid frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Stefan B. Grinneby på 076 697 02 75. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta Rekryterare Frida Blomqvist på 076 545 40 26.    
 

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0015494