Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Informationsförvaltare/Registrator till Käppalaförbundet jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Informationsförvaltare/Registrator till Käppalaförbundet på Academic Work

Informationsförvaltare/Registrator till Käppalaförbundet

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Vill du arbeta hos en arbetsgivare som du kan vara stolt över och som gör en verklig insats för miljön varje dag? Vi söker dig som har erfarenhet av informationshantering från offentlig förvaltning, och som vill fortsätta att utveckla dina kunskaper i en varierande roll med stort eget ansvar. Käppalaförbundet befinner sig just nu i ett spännande skede där digitalisering är i fokus - Vill du vara med på resan?


Om tjänsten
Som informationsförvaltare/registrator kommer du att, tillsammans med en annan informationsförvaltare/registrator, ansvara för att Käppalaförbundets dokument och handlingar registreras och arkiveras på ett korrekt sätt enligt lagar och praxis.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår att:

* Ansvara för, utveckla och löpande registrera och arkivera handlingar inom förbundet enligt lag och praxis
* Delta i att utveckla arbetssätt inom arkivering samt ärende- och dokumenthantering
* Ansvara för rutiner och genomförande kring uppfyllande av offentlighetslagstiftningens krav, t.ex. utlämnande av allmänna handlingar, sekretesskydd och gallring
* Informera, utbilda och stödja medarbetare och chefer
* Ansvara för, utveckla och löpande uppdatera förbundets system för diariehantering och tillhörande dokumenthanteringsmoduler i Public 360
* Systemansvar för Public 360
* Ansvara och vara drivande i att bygga upp, implementera och förvalta förbundets framtida e-arkiv
* Övriga administrativa arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på avdelningen för verksamhetsstöd och rapportera till chefen för denna avdelning.

Du erbjuds:

* En självständig roll med stort eget ansvar i en organisation med korta beslutsvägar. På Käppalaförbundet får du möjlighet att påverka såväl ditt eget som verksamhetens arbete framåt. Förbundet befinner sig dessutom i ett spännande skede där stora delar av arbetssättet håller på att digitaliseras.

Vi söker dig som

* Är diplomerad registrator eller som har utbildning inom arkiv- och informationsvetenskap, alternativt som har arbetslivserfarenhet som gett motsvarande kunskaper
* Har minst några års erfarenhet som registrator, informationsförvaltare eller från liknande roll inom offentlig förvaltning
* Har goda kunskaper om lagar och förordningar som styr dokumenthanteringen inom offentlig förvaltning
* Har en hög IT-mognad och erfarenhet av att arbeta med digitala system och hjälpmedel
* Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Meriterande

* Erfarenhet av införande och planering av e-arkiv
* Erfarenhet av Public 360 eller motsvarande ärende- och informationshanteringssystem

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du självständig och bra på att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du är pedagogisk och kommunikativ i ditt sätt att förmedla information samt strukturerad och noggrann. Käppalaförbundet är en ganska liten organisation där alla hjälper till för att nå mål, så det är viktigt att kunna vara flexibel och hjälpa till med andra administrativa uppgifter vid behov.

Att arbeta på Käppalaförbundet

Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och tillgång till vårt eget gym. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.

Ansökan och mer information

* Start: Omgående/Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.
* Placering: Gåshaga på Lidingö

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att bli direkt anställd hos Käppalaförbundet och deras önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Academic Work på [ Email address blocked ] .
Välkommen med din ansökan, som du lämnar på Academic Works hemsida. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 30 november.

Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.
Information om företaget
Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 80 anställda i en organisation med hög trivsel och låg personalomsättning. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15062361-SE