Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Information Security Manager jobb i Mjölby på Toyota Material Handling

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Information Security Manager på Toyota Material Handling

Information Security Manager

Toyota Material Handling Mjölby, Östergötlands län Heltid

Toyota Material Handling Europe (TMHE AB) levererar materialhanteringslösningar och kan erbjuda ett omfattande sortiment av truckar och lagerutrustning. Verksamheten bedrivs av ca 11 500 anställda i mer än 30 länder. TMHE Information Systems (TMHE IS) i Mjölby ansvarar för de centrala applikationerna i Europa, som ERP-systemet, ett antal anslutningssystem och rapporteringsapplikationer. Just nu pågår ett harmoniseringsarbete inom TMHE AB gällande processer och verktyg som stegvis kommer förändra och utveckla både arbetssätt och IT-miljön.

Enterprise Architecture (EA) är en avdelning inom TMHE Information Systems som äger och förvaltar TMHE's centrala systemplattformar. Våra medarbetare spelar en viktig roll i projekt, teknik och leverantörsval samt arbetar för att TMHE får hög effekt/nytta av sina system som helhet, att det finns en övergripande strategi för framtida funktioner och IT-investeringar samt att företagets IT-arkitektur är välfungerande, motsvarar säkerhetskrav och är kostnadseffektiv. Detta görs via nära samarbete både med verksamhetsledning och med IT-ledning.

Vi utökar vårt team inom informationssäkerhetsområdet. Som Information Security Manager kommer du leda, samordna och driva arbete kring informationssäkerhet och riskhantering inom TMHE.

Du rapporterar till Head of Enterprise Architecture och dina huvudsakliga utmaningar kommer att bli:

  • Arbeta förebyggande med frågor kring hot och risker inom området informationssäkerhet, uppdatera TMHE Ledningssystem för Informationssäkerhet (LIS), samt förvissa sig om att personuppgifter behandlas på ett korrekt och lagligt sätt av TMHE.
  • Påverka och bidra till att vidareutveckla en säker informationshantering och hantering av risker inom TMHE.
  • Involveras i processer inom t.ex. upphandling och personuppgiftshantering samt delta i projekt utifrån en expertroll inom informationssäkerhet.
  • Utarbeta policys, utreda säkerhetsincidenter, genomföra informationsklassningar, riskanalyser och utredningar, samt utbilda i syfte att uppnå ett ökat säkerhetsmedvetande.

Din profil

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning, erfarenhet och intresse av informationssäkerhet. Du är uppmärksam, nyfiken, har en positiv grundinställning och är bekväm i att ta ledande roller. Du talar och skriver engelska flytande samt är en god pedagog. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Önskvärda kompetenser:

  • Erfarenhet av informationssäkerhetsarbete inom riskhantering, informationsklassning och etablering av informationssäkerhetspolicys.
  • Erfarenhet inom säkerhetsarbete baserat på metoder, lagstiftning och ramverk, t.ex. ISO 27001, GDPR.
  • Certifieringar inom området är meriterande, såsom CISSM, CISSP eller liknande.

Vårt erbjudande

Du blir medlem i en engagerad grupp med samarbetsinriktade kollegor i ett globalt företag. Hos oss är du en nyckelperson i strategiska projekt som bidrar till att utveckla TMHE's affär och erbjudande. Vår företagskultur är baserad på en sund värdegrund som gör det möjligt för våra medarbetare att växa och utvecklas.

Din ansökan

Ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval, dock senast 19:e november 2021.

För ytterligare information om tjänsten, kontakta gärna:
Lotta Frisell, Head of Enterprise Architecture, 0142-86005, lotta.frisell (@) toyota-industries.eu

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2021-271