Jobbet Information Manager - Information Systems har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Information Manager - Information Systems publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Sweden - Lund

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2667

VAD KOMMER DU ATT ARBETA MED?
På Information Systems sysslar vi med mycket. Förutom traditionell IT har vi egen utveckling, sysslar med compliance och säkerhet, informationsstrukturer och API:er, intranät och plattformar. Vi gör mycket, det händer mycket och det står aldrig, aldrig still. Vi är idag över 170 personer på avdelningen som hanterar företagets över 3200 medarbetare i över 50 länder. Lägg till ett antal tjänster som används av kunder och partners. Vi jobbar verkligen på bredden.

Det är viktigt att vi gör ett utomordentligt jobb med kommunikationen runt allt vi gör. Att de som behöver information faktiskt får den eller kan hitta den på ett bra sätt. Stöd till våra säljare, uppdateringar kring IT-säkerhet, nya verktyg, utbildning till nyanställda är bara exempel på saker. Vi gör redan ett superarbete och kan sakfrågorna men vi behöver hjälp av dig att kommunicera runt det på ett bra sätt.

Du sätter upp och implementerar strategier och plattformar, tar fram materiel där det behövs och fyller i där det fattas. Rollen är ny och du kommer ha stor möjlighet att forma den. Till din hjälp har du alla oss och några till.

VEM ÄR DU?
Du har nog arbetat med kommunikation/utbildning och implementerat strategier runt detta tidigare. Du har erfarenhet och kan guida oss med dina kunskaper och praktiska handlag i ämnet. Du får gärna vurma lite extra för text och ords betydelse.

Vi tror att du som person är prestigelös, socialt kompetent och duktig på att hjälpa de människor du arbetar med att få ut det bästa av sin förmåga.

Du tycker om att arbetsuppgifterna varierar från enklare rutinuppgifter till mer komplexa och krävande frågor. Du behöver ha skinn på näsan och tänka själv. Här är ingen ofelbar och du är en viktig del av att vi tillsammans gör rätt saker.

Med en god mix av organiserat sinnelag, envishet, allmänt hög tolerans och humor kommer du att komma långt.

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG?
Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. Vi utvecklar och säljer nätverkslösningar som bidrar till en smartare och säkrare värld. Vi är inne i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter att utvecklas på ett personligt och professionellt plan. I Lund finns huvudkontoret med företagsledning samt vår forsknings- och utvecklingsavdelning.

ANSÖK NU!
Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Vill du växa med oss?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Tobias Viktorsson på telefon +46 46 272 1800.

Referens

2284395

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till