Jobbet Informatör sökes till Telematch! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Informatör sökes till Telematch! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du administrativt lagd och gillar kontakt med nya människor? Vi du arbeta i ett expansivt bolag som månar om göra nytta för privatpersoner? Då har vi rollen för dig, sök redan idag!

Information om uppdraget:

Telematch är ett kommunalägt aktiebolag som driver, utvecklas och skapar en framtidssäker, hållbar och kostnadseffektiv fiberinfrastruktur. De är en innovativ aktör som ligger i framkant inom telekombranschen, drivs med en stark entreprenörsanda och är inne i en stark expansionsfas.

I din roll som informatör kommer dina arbetsuppgifter bestå av att arbeta med att kontakta kunder och informera om fibernätverk, sköta det administrativa arbetet runt det samt att aktivt söka upp kunder på fältet genom dörrknack. Detta innebär att du kommer att arbeta halvdagar från kontoret och resteterande tid ute på fältet. Du kommer att gå en grundlig introduktion om Telematchs verksamhet samt om dess tjänster innan du går in i din nya roll. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Uppdraget är en heltidstjänst med start per omgående och löper tillsvidare med viss hänsyn till uppsägningstid. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli direkt anställd av Telematch men att rekryteringen sköts av StudentConsulting. Arbetstiderna är förlaga mellan söndag-torsdag kl: 12.00-21.00.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har avslutat din gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom service eller med kundkontakt. Det är meriterande om du har ett intresse för teknik samt har kunskaper inom Officepaketet. Har du B-körkort sedan tidigare är det något vår kund värdesätter. Det viktigaste för vår kund är hur du är som person, vi söker därför dig som har ett vänligt tillvägagångssätt, är social och pedagogisk. Urval sker löpande och tjänsten tillsätt så fort vi hittat rätt kandidat. Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42327

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Kundservicemedarbetare till Sverigetaxi Stockholm Rubino Rekrytering AB
Bli junior supporttekniker Stockholm Thalamus
Customer service representative Stockholm Abbott Healthcare Products BV

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Marknad - reklam - pr - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.