Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Influencer Marketing specialist till SPARKS jobb i Stockholm på Aller media

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Influencer Marketing specialist till SPARKS på Aller media

Influencer Marketing specialist till SPARKS

Aller media Stockholm, Stockholms län Heltid

Nu söker vi en drivande specialist med fokus på vårt tillväxtområde micro influencers!

Hösten 2020 lanserade Aller media Sparks - en egen affärsplattform för att hjälpa annonsörer att skapa träffsäkra samarbeten med micro influencers. Idag har Aller media ett av Sveriges största influencernätverk, med ett stall av stora välkända profiler med många följare och ett brett nät av engagerande micro influencers. Sparks är en ny plattform för våra kunder som på ett enkelt och tryggt sätt ska stötta dem genom hela processen och säkerställa en träffsäker matchning av influencer och annonsör. Micro influencer marketing har de senaste åren blivit enormt populärt på grund av dess höga engagemang och skalbarhet.

Aller medias influencerteam arbetar idag med samtliga 90 influencers under våra starka varumärken. Rollen är en del av influencer marketing teamet som jobbar med syfte av att driva kommersiella samarbeten. Hos oss får du arbeta med varumärken som ELLE, Femina, MotherHood med flera där huvudsyftet att skapa underhållning och inspiration till kvinnor. Vi jobbar också tätt med vårt redaktionella influencerteam som består av redaktörer och specialister. Aller medias Influencer marketing-affär växer stadigt och vi utvecklar ständigt affären för att hålla en position som marknadsledare i SverigeTeamet jobbar också nära vår inhousebyrå Creative Studio med uppdrag att konceptualisera, förmedla och distribuera kampanjer för alla Aller medias B2B-kunder.  

Om rollen 

I rollen som Influencer Marketing Specialist för Sparks ansvarar du för att hantera och paketera de affärer ut mot kund som inkluderar Sparks och influencer marketing.  Du ansvarar för att förse våra projektledare med aktuella upplägg och ser till att sparks ständigt utvecklas. Ditt fokus kommer att ligga på att paketera större upplägg för våra kunder med fokus på våra micro influencers.

Det kan vara allt från vanliga inlägg till större samarbeten som involverar både produktioner och events.  Kundaffärer landar ofta i större kreativa upplägg så vi förutsätter att du gillar att tänka kreativt och stort. 

I det dagliga arbetet har du tät kontakt med såväl influencers som kunder. Du är med på möten hos direktkunder och medie/PR/reklam-byråer tillsammans med våra kundansvariga projektledare. Du kommer att bygga egna relationer till befintliga och nya kunder samt öppna upp möjligheten för nya partners som får vara med på en föränderlig och snabbt växande marknad.

Utöver kontaktytorna i det egna teamet har du även ett nära samarbete med övriga kollegor på den kommersiella avdelningen. Dina arbetsuppgifter kommer att vara en kombination av kreativ idéförsäljning i ett samarbete med kunder och våra influencers. Du blir en nyckelspelare i Aller medias tillväxtområde vilket förutsätter prestigelöshet och en våga-anda! 

Vem är du? 

Vi söker dig som med fördel har arbetat med försäljning i minst två år, gärna med kreativa affärer samt det är meriterande om du har arbetat med datadrivna tjänster inom influencer marketing. Vi uppskattar om du har tidigare erfarenhet av roller med många kontaktytor och intressenter, exempelvis samarbeten med PR- och mediebyråer. För att lyckas i rollen behöver du ha en förståelse för komplexa affärer, ett kommersiellt tänk och ett högt driv. Du behöver också vara en intresseväckande kommunikatör vars säljförmåga påvisar nytta och fångar kundens intresse vid större presentationer. Du besitter helt enkelt en förmåga att skapa och sälja koncept och att få saker, som ännu inte finns, att kännas tydliga och spännande för våra kunder.

Vad vi erbjuder!

Du kommer att arbeta i ett företag i konstant utveckling där ingen dag är den andra lik. Det är en kreativ miljö där allt är möjligt. Här har vi en peppande kultur där vi jobbar mot gemensamma mål och supporterar varandra. Hos oss får du en viktig roll på en spännande och kreativ arbetsplats i ett mediehus där vi gillar förändring. Vi är ett företag med mycket kärlek för våra anställda, användare och kunder!

Sök!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med start under hösten 2021. Du är placerad i Stockholm och vårt kontor, som just nu är under ombyggnad, ligger på Humlegårdsgatan. Just nu jobbar alla hemifrån, men på sikt ser vi att jobbet blir en mix av kontorsarbete och hemmakontor.

Vi hanterar ansökningar löpande, så sök tjänsten snarast - dock senast de 10 augusti 2021. 

Om du har frågor om tjänsten kontakta Ida Antebro, Head of influencer marketing & SPARKS. [ Link removed ]  

 Vi ser fram emot din ansökan!

 

Rekommenderade jobb

Influencer Marketing specialist till SPARKS
Aller media Stockholm Heltid
CMO till REF
Needo Recruitment Stockholm Heltidsanställd
CRM Specialist
Stockholmsmässan AB Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1238098-254195