Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Influencer Marketing Specialist jobb i Stockholm på Aller media

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Influencer Marketing Specialist på Aller media

Influencer Marketing Specialist

Aller media Stockholm, Stockholms län Heltid

Vi söker en drivande specialist till vårt härliga Influencer Marketing-team!

Aller medias Creative studio är en inhousebyrå med uppdrag att konceptualisera, förmedla och distribuera kampanjer för alla Aller medias B2B-kunder. Hos oss får du arbeta med varumärken som ELLE, Femina, Motherhood med flera där huvudsyftet att skapa underhållning och inspiration till kvinnor.

I Creative studio så ingår affärsområden som Influencer marketing, podcast, video, native och eventproduktion. Aller medias Influencer marketing-affär växer stadigt och vi utvecklar ständigt affären för att hålla en position som marknadsledare i Sverige

Om rollen 

I rollen som Influencer marketing specialist ansvarar du för att hantera de affärer ut mot kund som inkluderar influencers.  Det kan vara allt ifrån vanliga inlägg till större samarbeten som involverar både produktioner, podd, microinfluencers och events.  Kundaffärer landar ofta i större kreativa upplägg så vi förutsätter att du gillar att tänka kreativt och stort. 

I det dagliga arbetet har du tät kontakt med såväl influencers som kunder. Du är med på möten hos direktkunder och medie/PR-byråer tillsammans med våra kundansvariga projektledare. Utöver kontaktytorna i det egna teamet har du även ett nära samarbete med övriga kollegor på den kommersiella avdelningen.  Dina arbetsuppgifter kommer vara en kombination av kreativ idéförsäljning i ett samarbete med våra influencers. Du blir en nyckelspelare i Aller medias tillväxtområde vilket förutsätter prestigelöshet och en våga-anda! 

Vem är du? 

Vi söker dig som har arbetat med försäljning i minst tre år, gärna med kreativa affärer och inom influencer marketing. Vi uppskattar om du har tidigare erfarenhet av roller med många kontaktytor och intressenter, exempelvis samarbeten med PR- och mediebyråer. För att lyckas i rollen behöver du ha en förståelse för komplexa affärer, ett kommersiellt tänk och ett högt driv. Du behöver också vara en intresseväckande kommunikatör vars säljförmåga påvisar nytta och fångar kundens intresse vid större presentationer. Du besitter helt enkelt en förmåga att skapa och sälja koncept och att få saker, som ännu inte finns, att kännas tydliga och spännande för våra kunder. Det är ett plus om du har jobbat med podd och införsäljning av rörliga format. 

Sök!

Hos oss får en nyckelroll på en spännande och kreativ arbetsplats i ett mediehus där vi är drivna och gillar förändring, samtidigt som vi bryr oss om varandra. Vi är ett företag med mycket kärlek för både våra anställda, våra användare och våra kunder. 

Vi hanterar ansökningar löpande, så sök tjänsten snarast - dock senast de 26 oktober 2021. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med start så snart som möjligt. Vi tillämpar ett arbetssätt som vi kallar för Life@allermedia vilket innebär en mix av arbete från vårt kontor i centrala Stockholm och från respektive medarbetares hemmakontor, eftersom vi tror att det skapar positiva effekter i vårt arbete och möjliggör mer balans i livet.

Om du har frågor om tjänsten kontakta Ida Antebro, Head of influencer marketing. [ Link removed ]  

 Vi ser fram emot din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1372360-287843