Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Industritekniker till Luleå job in Luleå at Ambra Nord AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Industritekniker till Luleå på Ambra Nord AB

Industritekniker till Luleå

Ambra Nord AB Luleå, Norrbottens län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Är du en händig problemlösare med svetskunskaper? En ”tusenkonstnär” som gillar att tänka ut lösningar i syfte att förbättra effektivitet och arbetsmiljö i produktionslinjer? Då är det här det perfekta jobbet för dig!

Ambra Nord AB grundades 2005 och tillhandahåller tjänster inom ventilation och ventilationsservice, industriservice och plast. Det går bra för Ambra som har verksamhet i Luleå, Piteå och Skellefteå, en region som det händer väldigt mycket i just nu. Det byggs mycket, och det etableras nya industrier. 

Det finns ett ord som sammanfattar hur Ambra jobbar, hur Ambra alltid har jobbat och hur Ambra vill jobba vill jobba. Ett ord som finns i vårt DNA. På detta lilla vardagsord – tillsammans – bygger hela Ambras arbetsmodell. Det är också hemligheten bakom att Ambra fått allt fler uppdrag och allt större förtroenden.


ansvarsområde.

Som industritekniker kommer du att jobba tillsammans med ett välkänt företag i Luleå som är verksamt inom industrin. Du kommer att hjälpa företaget med anpassningar av maskiner och olika tekniska lösningar för att förbättra effektivitet och arbetsmiljö i produktionen. Rollen innehåller mycket problemlösning av olika slag, där företaget kommer med en förfrågan, och du, tillsammans med dina kollegor på Ambra hjälper företaget genom att komma med förslag på åtgärd som du sedan också genomför/tillverkar. Det här är det perfekta jobbet för dig som gillar att tänka till, lösa problem, komma med ett förslag, och dessutom själv få genomföra förbättringen. 


kvalifikationer.

Eftersom dina uppdrag kan variera så söker vi dig som är en vass problemlösare. Du behöver också vara praktiskt lagd, allmänt händig och veta hur man använder olika sorters verktyg och maskiner. Då både Ambra och det aktuella företaget sätter stort värde på det långvariga samarbetet så ställer det krav på att du:
  • är kund- och serviceinriktad
  • besitter hög social kompetens och har förmåga att kunna bemöta människor på ett respektfullt sätt.
  • har förmåga att se vad som behöver göras och kan jobba självständigt
  • är strukturerad
För att vara aktuell för den här tjänsten så kan du svetsa, är duktig i svenska i tal och skrift, samt har B-körkort. Vi ser också gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete. 


ansökan.

I den här rekryteringen har Ambra valt att samarbeta med Randstad Rekrytering där rekryteringskonsult Christer Sjögren, tel 073-357 00 93 eller [ Email address blocked ] gärna svarar på frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen. Du är välkommen med din ansökan på www.randstad.se där du kan bifoga ditt CV och personliga brev. Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar på annat sätt. Sista ansökningsdag är den 27 juni 2021. Urval och intervjuer kommer dock att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför gärna redan idag!
 

Rekommenderade jobb

Industritekniker till Luleå
Ambra Nord AB Luleå Heltidsanställd
Jobba som tekniker inom Klientområdet?
Poolia Norrbottens län - Luleå Heltidsanställd
Ej angett
Kundservicemedarbetare till Svarsservice i Spanien!
Mitt Nya Företag Norrbottens län - Luleå Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201345413