Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Industrirörstekniker jobb i Hagfors på Uddeholms AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Industrirörstekniker på Uddeholms AB

Industrirörstekniker

Uddeholms AB Hagfors, Värmlands län Heltid
Vi söker en industrirörstekniker till vår underhållsavdelning. Du kommer tillhöra Media-Underhåll och vi söker dig som vill jobba aktivt för att uppnå vårt fastställda mål, en störningsfri produktion.

Media-Underhåll på Uddeholm AB består av åtta medarbetare som arbetar med ny-montage samt reparationsarbeten i form av akut felavhjälpande, förebyggande och fortlöpande tillsyn.

Din roll
I rollen som industrirörtekniker inom media-underhåll så är ditt huvudsakliga ansvar att tillsammans med samordnare planera och utföra arbeten på verksområdet.

Arbetsuppgifter:
  • Ny-montage, förebyggande underhåll och reparationsarbeten
  • Service och felsökning
  • Planera och beställa material tillsammans med din samordnare
  • Administration och dokumentation av bland annat FU-planer

Förutom dessa uppgifter kommer du jobba aktivt för en säker arbetsplats på Uddeholm då vi prioriterar säkerhet som nr 1.

Arbetet är förlagt på dagtid och tjänsten är en tillsvidareanställning.

Din profil
Vi söker dig som är kreativ och kan hjälpa oss att effektivisera vårt arbete genom att hitta nya och bättre arbetssätt. Eftersom det i vardagen är snabba ryck mellan olika typer av arbetsuppgifter är det viktigt att du är flexibel och arbetsuppgifterna kräver att du är noggrann i ditt sätt att arbeta. Tidigare erfarenhet inom VVS, industriinstallationer och reparationer är en förutsättning för att ta sig an arbetet på ett bra sätt.

Mer information och ansökan
Vid frågor kontaktar du Daniel Johansson på telefon 0563-17208. Vi vill ha din ansökan senast 6 februari men urval sker löpande så sök gärna så snart du har möjlighet.

Uddeholm är världens ledande tillverkare av verktygsstål för industriverktyg. Det är ingen tillfällighet. I varje stålbit, i varje steg av processen, från råmaterial till slutprodukt, satsar vi hela vårt hjärta. Tekniken är viktig, kunskapen och produktutvecklingen likaså, men det handlar också om viljan och modet, kraften och framåtandan. Det handlar om glöden inom oss – om kärleken till stålet!
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?