Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Industrimekaniker jobb i Helsingborg på Abdon Finax AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Industrimekaniker på Abdon Finax AB

Industrimekaniker

Abdon Finax AB Helsingborg, Skåne län Heltid
Abdon Food AB (med Finax som ett av varumärken) har cirka 150 medarbetare och omsätter 550 mkr/år. De förädlar spannmål till sunda och goda konsumentprodukter och strävar efter att vara det mest innovativa livsmedelsföretaget på den nordiska marknaden. Företaget har 7 anläggningar med produktion inom bröd, bake-off, cerealier, mjöl, mixer och glutenfritt. För mer information gå gärna in på www.finax.se

Till Finax produktionsanläggning i Helsingborg söker vi efter mekaniker med bakgrund och erfarenhet från industrin.

Arbetsuppgifter
- Utföra förebyggande- och avhjälpande underhåll och reparationer, felsökningar samt maskininstallationer i företagets maskinpark.
- Utföra underhåll och service på fastigheterna.
- Vid behov stötta upp underhållsavdelningarna på företagets anläggningar i Höganäs och Svalöv.
- Medverka i projekt för att effektivisera och nyinvestera i verksamheten.
- Ansvara för reservdelslager och inköp samt leverantörskontakter.

Arbetet sker på dagtid. Beredskap ingår i tjänsten. 

Kvalifikationer och erfarenheter
Vi söker dig med erfarenhet som tekniker eller mekaniker inom processindustrin, gärna inriktning på livsmedel. För att lyckas i rollen som mekaniker ser vi att du har en bred erfarenhet av arbete inom industrin och har arbetat med olika maskinparker. Meriterande om du har kunskaper i svetsning. Krav på körkort då arbetet ibland kräver körning mellan anläggningarna i företagets servicebil.
För att lyckas i rollen ser vi att du har ett brinnande intresse och känsla för teknik och maskinell utrustning. Förbättringsarbete är en motivationsfaktor för dig och du har god förståelse för industriell tillverkning.

Personliga egenskaper
Som person är du driven, självgående och ansvarstagande. Du är mån om att hålla en hög kvalité i ditt arbete. Du trivs i en föränderlig miljö och har förmågan att analysera och lösa problem både teoretiskt och praktiskt. Du har en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

Vi erbjuder dig 
Tjänsten som mekaniker är en tillsvidaretjänst och är en del av JKS Sveriges bemanningslösningar. Du kommer att arbeta i ett kompetent underhållsteam tillsammans med två andra mekaniker och två elektriker.

Ansökan
Finax har i detta uppdrag valt att samarbeta med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Elisabeth Widéen på JKS Sverige, telefonnummer 040 12 12 25.

Vi ser fram emot din ansökan!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 237812