Jobbet Industrimedarbetare till kund i Växjö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Industrimedarbetare till kund i Växjö! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning

Till vår kund i Växjö söker vi dig med följande profil som är intresserad av ett nytt spännande jobb för ett företag med trevlig arbetsmiljö och med vänliga kollegor som för vardagen lite roligare.

Information om uppdraget:

Vi söker dig som trivs att arbeta i grupp och har ett intresse för arbete inom industri att arbeta hos vår kund ställer höga krav på nogrannhet då fabriken arbetar med höga kvalitetskrav och varje produkt granskas nogrant.I kundens verksamhet arbetar man med stor flexibilitet och vilket innebär att du kan få möjlighet att prova på flera arbetsområden.

Arbetet ställer höga krav på ansvarstagande, initiativförmåga och god samarbetsförmåga.

Det är till din fördel om du har erfarenhet från olika arbetsområden och är duktig på att arbeta med praktiska arbetsuppgifter och tycker om att får arbeta praktiskt. Körkort är en förutsättning och truckkort är meriterande.

Tiderna kan vara dag, kväll och helg så vi letar efter dig som trivs med att arbeta och inte har något problem med lite varierade tider. Tjänsten är tillsvidare då kundföretaget är beredd att satsa om de träffar rätt person.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är praktiskt lagd, social och driven samt trivs med skiftarbete.

Du bör vara process- och tekniskt intresserad samt ha en utbildning på gymnasienivå. I övrigt ser vi det som en fördel om du har arbetat tidigare inom industri och gärna mer än ett års erfarenhet.

Du skall ha tidigare arbetslivserfarenhet och det är meriterande om du har arbetat inom produktionsindustri sedan tidigare. Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta med andra, att du har lätt för att lära dig nya saker samt har ett intresse för teknik.

Har du erfarenhet från CNC, varmbearbetning: glasbruk, stålgjuteri, tung industri är detta en stor fördel.

Då tjänsten är belagd i Växjö ser vi det som en fördel om du har körkort och tillgång till bil. Är du intresserad av tjänsten? Sök då redan idag, eftersom tjänsten är tänkt tillsättas så fort vi hittat rätt person för uppdraget.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

47211

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till