Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Industrimålare sökes! jobb i Växjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Industrimålare sökes! på Uniflex

Industrimålare sökes!

Uniflex Växjö, Kronobergs län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker Dig som i nyproduktion kan tapetsera och måla prefabricerade väggelement. Här står du i en välorganiserad lokal med närhet till den utrustning som du behöver i ditt dagliga arbete. Du är omgiven av kompetenta medarbetare inom b.la snickeri och VVS, då väggelementen sedan är färdiga att montera på byggplatsen.

Personliga egenskaper
Du har en utbildning som målare och har ett intresse av att ditt arbete skall vara av yttersta kvalitét. Van att arbeta självständigt och i grupp, då det är helheten som skall vara effektiv. Du är • en lagspelare • driven och ser ständiga förbättringar i ditt och gruppens arbete • lyhörd och flexibel för vad som behövs göras B-körkort är ett krav. Arbetet är förlagt på dagtid, måndag- fredag kl. 07-16. Uppdraget startar med en anställning på Uniflex med goda möjligheter till anställning hos kundföretaget. Frågor om tjänsten besvaras på [ Email address blocked ] . Uniflex gör löpande intervjuer så välkommen med din ansökan redan idag.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Industrimålare sökes!
Uniflex Växjö Heltid
Snickare till Boden
Uniflex Boden Heltidsanställd
Testförare med CE-behörighet
Uniflex Borås Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55174