Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Industrielektriker till spännande företag vid KTH! jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Industrielektriker till spännande företag vid KTH! på Uniflex

Industrielektriker till spännande företag vid KTH!

Uniflex Stockholm, Stockholms län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker dig som är lösningsorienterad, nyfiken och praktiskt lagda. Har du ett starkt driv att använda din kunnighet till att nå uppsatta mål och framgång? Då har vi kanske jobbet för dig! Under de senaste 10 åren har Exeger vuxit och utvecklats till en global ledare inom hållbar energi för vardagsprodukter. Exeger erbjuder nu dig möjligheten att vara med i deras expansiva framgångssaga och möjligheten att växa vidare med dem. Har du erfarenhet från att arbeta som industrielektriker och och är redo för nästa kliv i karriären? Ta då möjligheten att bli industrielektriker hos Exeger i centrala Stockholm! Exeger är ett svenskt ”Deep Tech” företag. Deras vision är att återställa koldioxidbalansen på vår planet genom att erbjuda en oändlig energikälla. Exeger har uppfunnit och utvecklat en ny koldioxidpositiv produkt, baserad på fotosyntesens princip, som omvandlar ljus till ren energi. Ju större nyttjande av deras produkter, desto bättre för oss alla och inte minst för vår planet. Om tjänsten: Hos Exeger utvecklas och tillverkas deras maskiner för produktionen och solcellerna på plats hos dem själva. Som industrielekrtiker hos Exeger kommer du vara en mycket viktig del i byggnation av av deras unika maskiner. Därtill kommer du installera dem i produktionslinjerna och hjälpa serviceorganisationen att fortsätta produktionen framåt. För att du snabbt ska komma in i tjänsten behöver du ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat som industrielektriker eller motsvarande med för rollen relevanta arbetsuppgifter. Arbetsuppgifter: •Förstå och tolka elektriska ritningar •Bygga och drifta elskåp med tillhörande och tillkommande utrustning •Kabelritning och kabeldragning på maskinerna som byggs •Installation och driftning av maskinerna i produktionen •Felsökning och reparation

Personliga egenskaper
I denna rekryteringsprocess lägger vi mycket stor vikt både vid personliga egenskaper såväl som meriter. Vi söker dig som arbetar strukturerat, har hög arbetsmoral och tar stort eget ansvar. En positiv attityd och ett stort engagemang och nyfikenhet inför dina arbetsuppgifter ser vi som en självklarhet. Vidare är du flexibel och prestigelös vilket innebär att du gärna tar dig an nya och utmanade arbetsuppgifter. För att du ska trivas i denna roll uppskattar du att arbeta på ett företag som växer i snabb takt och som ständigt är i förändring, där ingen dag är den andra lik.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56548