Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Industrielektriker till Jönköping jobb i Jönköping på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Industrielektriker till Jönköping på Uniflex

Industrielektriker till Jönköping

Uniflex Jönköping Heltid
Jobbeskrivning
Vill du arbeta som industrielektriker på Ahlstrom-Munksjö i Jönköping. Nu behöver vi anställa fler som gillar att hitta lösningar på problem och är måna om att göra ett bra jobb och vara del i ett sammanhang. Har du liknande erfarenhet, sök! Arbetsplatsen ligger mitt i Jönköping, här tillverkas papper som används för att isolera bland annat högspänningskablar. Det är en arbetsplats som strävar efter stor mångfald, nu söker vi två personer som har både kunskap och förståelse för denna typ av arbete. Du har ett högt engagemang och driv och vill fortsätta växa och utvecklas tillsammans i ditt arbete. Du ingår i ett glatt underhållsteam med andra elektriker och mekaniker och vi skapar förutsättning för att produktionen ska fungera med hög effektivitet och tillgänglighet. Du jobbar med förebyggande el- och instrumentunderhåll inklusive kalibrering samt felsökning och felavhjälpning på el- och instrumentutrustning.

Personliga egenskaper
Här arbetar man tillsammans i olika projekt och förbättringsarbeten. Både planerade, förbyggande och akuta behov. Säkerhet är mycket viktigt och du ansvarar för att skydds- och säkerhetsföreskrifter följs. Har du tidigare erfarenhet av arbeten som servicetekniker eller processoperatör är du också varmt välkommen att söka denna tjänst, Arbetstiderna är belagda dagtid med beredskap och jour ingår i tjänsten.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56353