Jobbet Industrielektriker till företag centralt i Norrköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Industrielektriker till företag centralt i Norrköping publicerad av Skill

Heltidsanställd
Norrköping

Arbetsbeskrivning


Vill du jobba som industrielektriker i en stor koncern med familjär känsla? Nu får du chansen att arbeta på Freudenberg som erbjuder varierade arbetsdagar, teamkänsla och goda utvecklingsmöjligheter!

Om företaget
1849 grundade läderfabrikören Carl Johann Freudenberg ett familjeföretag som nu omfattar mer än 400 företag i mer än 60 länder, med drygt 48 000 anställda. I Freudenbergkoncernen ingår Freudenberg Home & Cleaning Solutions AB i Norrköping, en processindustri som tillverkar svampdukar under varumärkena Wettex och Vileda.

Dina arbetsuppgifter
Som industrielektriker på Freudenberg är ingen dag den andra lik. Du kommer ha möjlighet att själv ta mycket ansvar för ditt arbete och styra din dag, samtidigt som du alltid kan räkna med samarbete och stöttning från gruppen. Du arbetar i ett team tillsammans med andra industrielektriker med mycket erfarenhet. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att innebära: - Installering och montering av elektrisk utrustning - Kontroll, underhåll och justering av utrustning - Felsökning - Programmering Arbetet är förlagt på dagtid med beredskap var femte vecka.

Din profil
Vi söker dig med el-teknisk bakgrund, allra helst industrielektriker. Rollen passar både dig som har lång erfarenhet inom området, men också dig som känner att du har mer att lära. Tjänsten går att anpassa efter erfarenhet, det viktigaste är att du visar på drivkraft och vilja i arbetet. Du har ett högt säkerhetstänk och är noggrann i ditt arbetssätt. Arbetet som industrielektriker är självständigt där du kommer få ta mycket eget ansvar, men du kommer också ingå i ett team, där samarbete och kommunikation är viktigt. Det är meriterande med elbehörighet och erfarenhet av PLC. Krav på svenska i tal och skrift, du ska också vara bekväm med att använda engelska då viss dokumentation sker på engelska.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten men vi vill gärna att du börjar så snart som möjligt. Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Johanna Sjöström, 011-19 94 65 eller johanna.sjostrom@skill.se Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3746

Liknande jobb

Programmerare till IT-konsultbolag! Norrköping Framtiden
Servicekoordinator med högt driv! Linköping Framtiden
Projektcontroller Linköping Randstad AB
Incident manager till IT-företag Linköping Dfind IT
Spännande uppdrag som kyltekniker! Norrköping Academic Work
IT-kompetens sökes! Linköping StudentConsulting
WISI I LINKÖPING SÖKER WEBBUTVECKLARE Linköping Academic Work
Junior C# utvecklare till SWECO Linköping Academic Work
Dokumentadministratör Finspång Unik Resurs
Dokumentcontroller Finspång Siemens
Assistent till viktigt uppdrag Norrköping Randstad AB
Tandhygienist till Oral Care Linköping Oral Care
Operativ inköpare till Veoneer! Linköping Academic Work
Administrativ assistent Finspång Unik Resurs
Systemtekniker Kisa Unik Resurs
Inköpare Finspång Unik Resurs

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till