Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Industrielektriker till Elcowire, Helsingborg jobb i Helsingborg på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Industrielektriker till Elcowire, Helsingborg på Intenso Teknikrekrytering

Industrielektriker till Elcowire, Helsingborg

Intenso Teknikrekrytering Helsingborg, Skåne län Heltid
Industrielektriker
Helsingborg

Till produktionen i Helsingborg söker vi ännu en driven industrielektriker som vill vara med och bidra i verksamhetens vidareutveckling. Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta självständigt och i nära samarbete med dina kollegor i teamet, men även med övriga organisationen med målet att utveckla, framtidssäkra och förbättra verksamheten. 

Vi erbjuder
Elcowire Group är en trygg och stabil arbetsplats med bra gemenskap och delaktighet. Bolaget är i ett väldigt spännande skede då man ser positivt på framtiden, samtidigt som du i din roll kommer få vara högst delaktig i verksamhetens moderniseringsarbete.

'Jag valde att börja jobba på Elcowire då det verkade vara en spånnande industri med goda utvecklingsområden. Vidare såg jag en utmaning i att fortsätta effektivisera produktionens anläggningar genom modernisering och förbättringsarbeten.

Det är en väldigt familjär känsla på Elcowire, alla pratar med alla, man hjälps åt och respekterar varandra oavsett yrkesroll. Det är en bra stämning och atmosfär både inom gruppen och på företaget. Man satsar och engagerar sig i medarbetarna,
här finns stora möjligheter till kompetensutveckling.

För att trivas i denna tjänst behöver du vara social, positiv och stresstålig. Du tar ansvar och egna initiativ, är driven, strukturerad och nytänkande. Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med olika personligheter. '

- Daniel Eriksson, Gruppledare / El ansvarig

Arbetsuppgifter
Du blir en viktig länk i driften av anläggningen och ansvarar för att se till så att tillverkningslinjerna fungerar. I tjänsten ingår att arbeta med felsökning, förebyggande och avhjälpande underhåll på vår produktionsutrustning. Nyinstallationer och uppgradering/uppdatering av system och befintliga elinstallationer är också viktiga delar i tjänsten. Du kommer arbeta både självständigt och i team i olika utvecklingsprojekt.

Din profil
Som person är du praktiskt lagd, ordningsam och noggrann i utförandet av ditt arbete samt trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en självgående och prestigelös person som har lätt för att samarbeta och har ett utpräglat servicetänk. Du har en nyfiken, positiv attityd och ser problem som utmaningar.

Kvalifikationer

  • Elteknisk utbildning
  • Du har några års erfarenhet av att arbeta med el inom industri eller liknande verksamhet
  • Felsökning av industriella processanläggningar
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • MS Office

Meriterande

  • Sax, bomlift och heta arbete
  • PLC programmering
  • Auktorisation (allmän behörighet)

Start: Enligt överenskommelse 
Omfattning: Heltid 
Arbetstid: Skift 
Plats: Helsingborg

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Christofer Dahlman på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Elcowire Group bidrar till den globala omställningen till förnybar energi. Elektrifieringen av transporter, utbyggnaden av sol- och vindkraft samt tillväxten av mobil- och datanätverk kräver en modern och effektiv elförsörjning. Elcowire Group är en viktig leverantör av koppartråd, trådar, strandade ledare, profiler och överliggande ledningssystem tillverkade av aluminium, koppar och kopparlegeringar. Elcowire Group består av fyra företag; AB Elektrokoppar (Sverige), Isodraht (Tyskland), Elcowire Rail (Tyskland) och Liljedahl Wire (Kina).

AB Elektrokoppar
Från råmaterial till elektriska ledningar
Med en årlig produktion på 150 000 ton koppartråd är Elektrokoppar en av de största tillverkarna i Europa. Elektrokoppar (Elcowire Group) tillverkar och förädlar valstråd och profiler av koppar, kopparlegeringar och aluminium som används till ledare för elektrisk ström. Produktionsanläggningen ligger i Helsingborg, nära hamnen, vilket också underlättar exporten. Vi drivs av kraften i permanent förbättring - alltid med kunden i fokus. Resultatet är högkvalitativa produkter, tillförlitlighet, uppmärksamhet på detaljer och ett starkt tekniskt partnerskap med våra kunder och leverantörer.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 02c892b61bd94f1ca60231b8f83563