Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Industrielektriker till BillerudKorsnäs jobb i Skärblacka på Billerud Korsnäs Sweden AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Industrielektriker till BillerudKorsnäs på Billerud Korsnäs Sweden AB

Industrielektriker till BillerudKorsnäs

Billerud Korsnäs Sweden AB Skärblacka, Östergötlands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Nu bygger vi ett underhåll i världsklass och söker dig som vill vara med och bidra som industrielektriker i vårt underhållsteam. Hos oss får du ett varierande och utvecklande arbete där du i nära samarbete med driftspersonal och trevliga kollegor, arbetar för att säkerställa en hög tillgänglighet och driftsäkerhet i vår produktionsprocess alltid med säkerheten i första hand. Visst kittlar det också att få jobba i en produktion som bidrar till en hållbar framtid!


ansvarsområde.

Som Industrielektriker kommer du att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll främst inom elområdet. Du utför felsökning, reparationer samt förbättringsarbeten på en mängd olika processutrustningar, du kommer även att arbeta med felsökning via PLC- och processdatorsystem och förväntas självständigt planera och utföra underhållsåtgärder med alla nödvändiga kontakter både interna och externa.

Vi jobbar utifrån det vi kallar ”bästa arbetssätt” vilket innebär att du kommer jobba både med planerade och akuta arbetsinsatser, oavsett arbetsuppgifternas prioritet sätter vi alltid säkerheten först och som en del i ”bästa arbetssätt” ingår det att genomföra riskanalyser. Du har stora möjligheter att använda och att utveckla dina kunskaper och givetvis erbjuds du relevanta utbildningar, dels internt men även externt. 


arbetstider.

Tjänsten är på dagtid 7-16. Beredskap ingår i tjänsten.


kvalifikationer.

Du har gymnasieutbildning eller en YH utbildning med inriktning el/automation samt några års erfarenhet att arbeta som elektriker, med fördel från processindustrin. Erfarenhet av något underhållssystem är meriterande. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska för att kunna förstå t.ex. säkerhetsinstruktioner, arbetsrutiner och manualer som vi värdesätter högt. 

Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet av underhållssystem
  • Erfarenhet av PLC & DCS

Som person är du analytisk, noggrann och duktig på problemlösning och har ett högt säkerhetstänkande i det du gör. Du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra människor. Vi värdesätter ett drivande arbetssätt med förmåga till egna initiativ. Givetvis delar du våra värderingar, Tänka nytt, Samarbeta, Känna ansvar, Skapa värde.


ansökan.

Välkommen med din ansökan via www.randstad.se, senast den 22 augusti 2021. Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Malin Pettersson,
+46702159067
, [ Email address blocked ]
 

Rekommenderade jobb

Industrielektriker till BillerudKorsnäs
Billerud Korsnäs Sweden AB Skärblacka Heltid
Verkstadsmekaniker maskinbearbetning till BillerudKorsnäs
Billerud Korsnäs Sweden AB Skärblacka Heltidsanställd
industrielektriker till sysav i malmö
Sydskånes Avfalls AB SYSAV Malmö Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201352067