Jobbet Industrielektriker till Befesa ScanDust i Landskrona har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Industrielektriker till Befesa ScanDust i Landskrona publicerad av Befesa ScanDust AB

Heltidsanställd
Landskrona

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Är du teknikintresserad och har några års erfarenhet av arbete med industriell el & elektronik? Gillar du problemlösning, ett högt tempo och trivs i en föränderlig miljö? Då har Befesa ScanDust ett intressant arbete som Industrielektriker att erbjuda!

Till följd av pensionsavgångar söker vi nu engagerade Industrielektriker till anläggningen i Landskrona.


ansvarsområde.

I rollen som Industrielektriker på Befesa ScanDust möts du av en komplex och automatiserad process bestående av all tänkbar utrustning inom svagström, lågspänning, högspänning och styr & regler. Arbetet innefattar avhjälpande och förebyggande underhåll på elektrisk- och automationsutrustning i produktionsmiljö.
Primärt möts du av utrustning så som frekvensomriktare, el-motorer, styrsystem och elektronik i allmänhet. I rollen ingår även medverkan i interna projekt för att säkerställa kvalitet, dokumentation och underhållsmässighet inom området för el tillsammans med representanter från FoU och processavdelningen. Du rapporterar till arbetsledningen inom underhållsavdelningen men arbetet sker tätt ihop med produktions- och underhållsteamet för att utveckla både det avhjälpande och förebyggande underhållet.


arbetstider.

Heltid 
Arbetet sker dagtid, skift och beredskap i kortare perioder kan förekomma


kvalifikationer.

Vi söker dig som har utbildning på minimum gymnasienivå med relevant inriktning inom området el. Du har minimum 4 års dokumenterad erfarenhet av att arbeta som elektriker, med fördel i rollen som industrielektriker. Vidare ställer vi krav på goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort. 

Utöver ovan kvalifikationer är det meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet inom automationsområdet och PLC. Har du har auktorisering AL ser vi det som en klar fördel alternativt ett genuint intresse för att auktorisera dig. Tidigare erfarenhet av att arbeta inom processindustrin är ett stort plus, likaså kunskaper i engelska i tal och skrift. 

Då underhållsavdelningen genomgår en strukturell förändring, samtidigt som arbetet sker under stor frihet och med eget ansvar, är det viktigt att du som söker är prestigelös och har en förmåga att skapa en struktur i ditt eget arbete. Vi tror därför att du som är systematisk, ansvarstagande och mån om att bidra till en säker arbetsmiljö kan trivas bra hos oss! Tycker du dessutom det är roligt att vara med och påverka och utveckla befintlig struktur ges du möjlighet till det i denna roll. Vidare är det av stor betydelse att du är noggrann, kvalitets- och säkerhetsmedveten då vi utövar vår verksamhet i en miljö där säkerhet är a och o. Det ställer även krav på god samarbetsförmåga och en förmåga att skapa goda relationer med intern såväl som extern personal.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2020-09-30. I denna process samarbetar Befesa ScanDust med Randstad.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mikaela Hutzelmann på 0768-54 40 59 alternativt mikaela.hutzelmann@randstad.se.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så visa ditt intresse genom att ansöka via annonsen så
snart du har möjlighet.

Välkommen med din ansökan!

Referens

201302955

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till