Jobbet Industrielektriker sökes till Örebro har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Industrielektriker sökes till Örebro publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning


Är du en teknikintresserad och nyfiken person som gillar frihet under ansvar? Har du erfarenhet av att jobba med högspänning?
Ta då chansen och sök denna tjänst idag!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att jobba mestadels i Örebro län men kan också förekomma arbeten i Södermaland. Man jobbar för det mesta i par men kan ibland förekomma ensam arbete vid enklare arbetsuppgifter. Idag är man 6st industrielektriker som jobbar med ca 80st industrikunder. Mycket utav jobben är kopplade till service och underhåll hos dessa avtalkunder. Vid fel åker man ut och genomför en felsökning och sköter om reparationen. Du kommer jobba med båda hög och lågspänning där högspänning är det största området. Uppdragen kan röra transformatorer, relän, styrning, automation och nyinstallation.
Mer information ges vid en eventuell intervju.

Om företaget
Vår kund är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Dom bygger sin verksamhet i första hand kring sitt energikunnande där dom har specialistkompetens. Deras inriktning är helhetslösningar som dom skräddarsyr i nära samarbete med sina kunder. Kunden har cirka 1 100 anställda i Sverige och Norge. I Sverige finns dom etablerade runt om i hela landet. Kontoret i Örebro jobbar med el utomhus, dom bygger det nya energisamhället och utför bland annat jobb inom industri, gatubelysning, Örebros elnät och trafiknätverket.

Mer information ges vid en eventuell intervju!

Din profil
Som person har du ett stort intresse för teknik och är nyfiken att lära dig nya saker. Du trivs i att jobba i team men klarar också att självständigt arbete. Du är serviceminded och problemlösare. Rollen innebär mycket frihet under ansvar så det är viktigt att du klarar av att ta ansvar för ditt arbete och är noggrann.

Skallkrav:
Elutbildning minst gymnasial utbildning
Körkort
Svenska tal och skrift
Praktiskt erfarenhet av el

Meriterande:
Kunskaper i CAD

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Lön: GFL 187,75kr/h
Ort: Örebro
Arbetstider: 07-16

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.

Referens

21634

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till