Jobbet Industrielektriker sökes på heltid i Älmhult! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Industrielektriker sökes på heltid i Älmhult! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Älmhult

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av el och industri? Söker du nya utmaningar och vill på en spännande och varierande arbetsplats inom industri? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu medarbetare till vår kund i Älmhult. Vår kund är ett internationellt värderingsstyrt möbelföretag med intresse för livet hemma. Vi söker dig som vill arbeta som industrielektriker inom ett spännande och väletablerat företag!

Som industrielektriker arbetar du med service, reparationer och ombyggnationer. Arbetet kan vara både elektriskt och mekaniskt för arbete kring såväl local som maskiner. Du är en självgående person som älskar utmaningar, drivs av problemlösning och som är noggrann i det arbete du utför. Du har en god fysik, då arbetet kan vara tungt.

Tjänsten är ett långsiktigt bemanningsuppdrag på heltid med möjlighet till övertagning av kundföretaget. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund i Älmhult.

Detta söker vi:

Du har med fördel kunskaper inom mekanik och programmering. En bakgrund som industrielektriker, maskinmekaniker eller inom en större processindustri är mycket meriterande. Du behöver även goda IT-kunskaper. Att du är serviceinriktad och har förmåga att skapa goda kundrelationer är avgörande. Vi eftersträvar även en noggrannhet hos dig som söker samt en god analytisk förmåga.

Då tjänsten är belagd i Älmhult ser vi med fördel att du har körkort och tillgång till bil. Är du intresserad av tjänsten? Sök då redan idag, eftersom tjänsten är tänkt tillsättas så fort vi hittat rätt person för uppdraget.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48536

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till