Jobbet Industrielektriker/mekaniker sökes för direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Industrielektriker/mekaniker sökes för direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Hofors
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av el och industri? Då har du chansen att bli direktrekryterad av vår snabbt växande kund, som idag är ett av Sveriges största företag inom elteknik.

Information om uppdraget:

Vår kund är inne i en expansiv fas och behöver flera elektriker/mekaniker med placering i Borlänge och Hofors. Som industrielektriker arbetar du både på verkstad och ute på fält hos kunderna med service, reparationer, ombyggnationer och ny-montage. Då arbetet är både elektriskt och mekaniskt och i största huvudsak kommer att utföras mot portar, traverser och kranar krävs det att du som söker har erfarenhet från industrin. Du är en självgående person som älskar utmaningar, drivs av problemlösning och som är noggrann i det arbete du utför. Du har en god fysik, då arbetet många gånger är tungt och varmt. Du är inte heller höjdrädd, då arbetet vissa gånger utförs på hög höjd.

Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att StudentConsulting hanterar processen men du blir direktanställd hos vår kund. Arbetet utförs under dagtid, vardagar.

Detta söker vi:

Du som söker tjänsten är:

-Utbildad elektriker eller mekaniker, med erfarenhet från industri
-Du kan arbeta självständigt och tar egna initiativ men trivs samtidigt med att vara en del av ett team.
-Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
-Har B-körkort

Vi ser väldigt gärna seniora profiler, då vår kund strävar efter en jämn åldersfördelning. Meriterande men ej ett krav är erfarenhet och kunskap av PLC. Krankort, heta arbeten, traverskort, mobil arbetsplattform och fallskyddsutbildning, är även det ett stort plus. Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Sök redan idag, intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42977

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Mekanikingenjör Ludvika Semcon
Produktutvecklare Falun Semcon
Automationsingenjör Gävle Syntronic
IT-Arkitekt, Borlänge Borlänge CGI
Testledare, Borlänge Borlänge CGI
Byggprojekt i Dalarna söker Kalkylator! Borlänge StudentConsulting
Rekryterare Gävle Syntronic
Embeddedutvecklare Gävle Syntronic
Projektingenjör till Gävle Gävle Academic Work
Resande installatör till QT Systems! Gävle Professionals Nord
Projektledare Mjukvara Gävle Syntronic
Biträdande Utredare till Trafikverket Borlänge Academic Work
Bilglastekniker till Carglass® Borlänge Carglass®
Platschef sökes till Hmb! Falun StudentConsulting
Bilintresserad butikssäljare sökes! Borlänge StudentConsulting
Vill du utbilda dig till flygledare? Falun ACR Aviation Capacity Resources AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Fordonsteknik - mekaniker - Hofors).
Du kan avregistrera dig när som helst.