Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Industridesigner till ALTEN Stockholm! jobb i Stockholm på ALTEN Sweden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Industridesigner till ALTEN Stockholm! på ALTEN Sweden

Industridesigner till ALTEN Stockholm!

ALTEN Sweden Stockholm, Stockholms län Heltid


Personality / Commitment

Är du en erfaren industridesigner med erfarenhet av produktutveckling och letar efter nya utmaningar? Vill du vara med och designa produkter som kan rädda människors liv? Ta då chansen att ansluta dig till vårt team inom industridesign!

Dina personliga egenskaper värderas högt. Vi söker dig som är engagerad och självgående samtidigt som du trivs med att arbeta i team. Du stimuleras av att lösa tekniska problem och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar och arbetssätt. Personliga egenskaper vi vidare värderar är en förmåga att nå uppsatta mål och förstå kundens behov för att på så sätt skapa långsiktiga relationer.Job / Skills

Som industridesigner är det din uppgift att designa nya estetiskt tilltalande produkter med utgångspunkt från de användarbehov, tekniska och ekonomiska förutsättningar som finns i projekten. Vi ser gärna att du ifrågasätter förutfattade meningar och alltid siktar på att leverera på hög nivå. Vi värderar din förmåga att med form, färg och detaljer skapa en produkt som ger användaren en koppling till produkten utöver det vanliga. Du förväntas kunna leverera lösningar och ideér verbalt, i form av skisser, illustrationer, modeller, mock-ups, CAD och renderingar m.m. 

Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet som industridesigner med tillhörande portfolio inom konsumentnära eller medicintekniska produkter. Sannolikt är du utbildad industridesigner, högskole- eller civilingenjör inom Teknisk Design eller motsvarande. Slutligen har du goda kunskaper i svenska samt engelska.

Vad vi erbjuder dig 
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: AD010997