Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Engagerade arbetare sökes till lackeringslina! jobb i Jönköping på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Engagerade arbetare sökes till lackeringslina! på Lernia

Engagerade arbetare sökes till lackeringslina!

Lernia Jönköping, Jönköpings län Heltid

Har du erfarenhet av arbete på lackeringslina? Eller är du bara en hårt arbetande individ som vill arbeta i team med likasinnade! Då ska du söka dig till oss på Lernia Bemanning! Just nu söker vi lackeringspersonal till en av våra kunder i Jönköping!

OM FÖRETAGET
Som bemanningskonsult blir du anställd av oss på Lernia, men arbetar ute hos någon av våra kunder. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare och genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter inför framtiden. Lernia är ett bemanningsföretag som arbetar med långsiktighet och heltidsanställningar.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta på företagets lackeringsavdelning, där din främsta uppgift är att hänga på och hänga av detaljer för lackering. Lackeringen sker på lina och ställer krav på att hålla ett bra tempo. Då arbetet bitvis kan vara tungt, är det viktigt med god fysik samt förmåga att driva ditt eget arbete. Arbetet sker i team där man hela tiden hjälps åt att färdigställa det arbete avdelningen ansvarar för.

OM DIG
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

  • B-körkort och tillgång till bil
  • Truckkort A+B
  • God fysik
  • Goda kunskaper i svenska - tal och skrift


Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta i team men samtidigt kan ta egna initiativ. Du har en god kommunikativ och social förmåga och du kan enkelt till dig instruktioner och direktiv. Du är även flexibel och klarar av att arbeta i ett högt tempo. Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag där arbete vid lackeringsavdelning varit en del av ditt arbete och att kvalitet samt noggrannhet ligger dig varmt om hjärtat. 

OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Jönköping
  • Tjänstgöringsgrad: heltid, 2-skift
  • Tillträde: enligt överenskommelse 
  • Anställningsform: visstid


OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [ Link removed ]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 114309