SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknisk specialist mot kraft/värme- och massaindustrin jobb i Stockholm på Qrios

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Teknisk specialist mot kraft/värme- och massaindustrin på Qrios

Teknisk specialist mot kraft/värme- och massaindustrin

Qrios Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Vill du arbeta som teknisk konsult för ett etablerat och eftertraktat företag som med många lojala kunder. Trivs du i en entreprenörsroll omgiven av erfarna kollegor att utbyta kunskap och erfarenhet med? Då kan du vara den vi söker för att förstärka vårt team av specialister.


Om tjänsten
Vi på PROSWECO arbetar i huvudsak med tekniska statusbedömningar av nyckelutrustning
inom tyngre processindustri, främst cellulosaindustrin och kraft/värme-industrin, och oberoende skade- och haveriutredningar inom ett flertal industrier. Vår eftertraktade expertis är mot materialtekniska frågeställningar och skademekanismer rörande större tryckkärl, främst olika typer av pannor.Dina arbetsuppgifter i huvudsak
En återkommande typ av uppdrag är inspektion av pannor, indunstare, kokerier och större värmeväxlare i kraft/värme- och cellulosaindustrin. Vid nytillverkning utför vi tillverknings- och montagekontroller och i större investeringsprojekt är vi ofta med under hela projektet som rådgivande part kring design- material- och kvalitetsfrågor. Vår roll är att behärska både teorin och praktiken ute hos våra kunder.

Vårt kontor finns på Sveavägen centralt i Stockholm. Uppdragen förutsätter resor då vi har både svenska och internationella kunder.

En bra och representativ beskrivning av den roll som ska tillsättas hittar du i LinkedIn-länken nedan. Det är en kort beskrivning av de uppdrag som utfördes under 2021 av en av våra Tekniska konsulter på PROSWECO.

[ Link removed ] />
Vem är du?
Vi tror att du har en ingenjörsutbildning och minst 5 års arbetslivserfarenhet, gärna från kraft/värme-, cellulosa- eller annan processindustri. För att trivas i rollen är du självständig och drivande men har samtidigt lätt för att samarbeta. Du är flytande i svenska och engelska inom ditt fackområde, både i tal och skrift. För att bli framgångsrik i din roll på PROSWECO behöver du vara professionell och agera med integritet och ta ansvar i dina uppdrag. Du har en kreativ och lösningsorienterad inställning till hur du utför ditt arbete.

Om verksamheten
PROSWECO AB är ett oberoende svenskt tekniskt konsultföretag med stor industriell erfarenhet. Våra viktigaste kunder finns inom massa- och pappersindustrin och övrig processindustri. Genom ett nära samarbete med våra uppdragsgivare har PROSWECOs lösningar visat sig vara både kostnadseffektiva och långsiktiga. Urval sker löpande, så ansök nu.

För mer information besök gärna [ Link removed ] />

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 153