Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Industriarbetare sökes till Grahns Konfektyr jobb i Skövde på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Industriarbetare sökes till Grahns Konfektyr på Lernia

Industriarbetare sökes till Grahns Konfektyr

Lernia Skövde, Västra Götalands län Heltid


Är du nyfiken på hur det ser ut hos en av Sveriges ledande godistillverkare? Vill du arbeta hos ett väletablerat företag? Här har du möjlighet att göra det! Du kommer att bli anställd av oss på Lernia och uthyrd till vår kund Grahns Konfektyr i Skövde.

Om Grahns Konfektyr

När Grahns startade år 1949, var vi traktens lokala polkagristillverkare. Idag tillverkar vi mellan femton till tjugo ton gelé, karamell, pressade tabletter, kolor, choklad och skumgodis varje dag, och har hela världen som marknadsplats.

Arbetsuppgifter

Vi letar efter en driven och engagerad person som vill arbeta tillsammans med en härlig arbetsgrupp. Du har ett tekniskt intresse och vill arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen. Du ingår i ett produktionsteam där större delen av arbetet kommer att bestå av plock & pack samt truckkörning med ledstaplartruck (A2).

Formell kompetens

Vi tror att du som söker har erfarenhet av att arbeta inom industrin, gärna inom livsmedelsindustrin. Du har kört truck (A2) innan och har även provat på att arbeta med maskiner. Denna tjänst avser arbete på dagtid.  

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Du ska våga ta för dig och se det lilla extra som behövs göras.

Formella krav

  • Truckkort A2
  • Körkort B

Om anställningen

  • Placeringsort: Skövde
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid på dagtid
  • Tillträde: 2021-08-16
  • Anställningsform: Visstidsanställning på Lernia

Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [ Link removed ]

Frågor om tjänsten – kontakta [ Link removed ]

Om Lernia

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

 

Rekommenderade jobb

Industriarbetare sökes till Grahns Konfektyr
Lernia Skövde Heltid
Extrajobb inom industrin i Skövde!
Lernia Skövde Heltidsanställd
Paroc söker truckförare till utlastning!
Lernia Götene Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 168290