Jobbet Industriarbetare sökes för omgående start i Hestra! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Industriarbetare sökes för omgående start i Hestra! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Gislaved
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta inom träindustrin? Är du en noggrann person? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu dig som vill arbeta hos en av våra attraktiva uppdragsgivare i Hestra. Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och vara uthyrd som konsult till vår kund.

Vi söker nu dig som trivs att arbeta i grupp och har ett intresse för arbete inom industri. Det är en fördel om du har en teknisk utbildning eller tidigare erfarenhet från industri, men det viktigaste är din motivation och inställning att tillsammans med arbetslaget prestera och uppnå ett bra resultat. Tunga lyft förekommer och vi ser därför att du har god fysik.

Arbetsuppgifterna kan komma att variera så därför söker vi dig med bred kompetens och intresse att göra olika arbetsuppgifter inom industri. Vi söker därför dig både med och utan truckkort. Arbetstiderna är 2 skift vilket innebar att du jobbar dagtid ena veckan sedan kvällstid andra veckan. Tillträde kommer att ske omgående och uppdraget förväntas pågå tillsvidare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är social, driven och trivs med att arbeta 2-skift. Du skall ha tidigare arbetslivserfarenhet och det är meriterande om du har arbetat inom produktionsindustri sedan tidigare. Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta med andra, att du har lätt för att lära dig nya saker samt har ett intresse för teknik. Då tjänsten är belagd i Hestra ser vi med fördel att du har körkort och tillgång till bil. Är du intresserad av tjänsten? Sök då redan idag, eftersom tjänsten kan tillsättas redan innan sista ansökningsdatum

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41424

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

operatör pulverlackering Gislaved Wikan Personal AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Industri - tillverkning - maskin - Gislaved).