Jobbet Nu söker vi på Lernia industriarbetare med truck/travers! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Nu söker vi på Lernia industriarbetare med truck/travers! publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Ronneby
28 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi dig som vill arbeta i spännande miljöer med varierande arbetsuppgifter inom industri/logistik.

Vi på Lernia gör alltid vårt yttersta för att placera ut våra konsulter, det vill säga dig, hos rätt kund med rätt uppdrag för att ge dig möjligheten att utvecklas och bredda dina erfarenheter. Är du flexibel och noggrann kommer du att stormtrivas som konsult hos oss.

Våra kunder består, som ovan nämnt, företrädelsevis av industri och logistikföretag.

Med rätt inställning, viljan att arbeta och göra ett bra jobb är du den vi söker. Meriterande om du har branscherfarenhet, truckkort och/eller traverskort men inget krav, det är även meriterande om du som söker har erfarenhet av ritningsläsning.  Du som söker ska kunna arbeta skift samt ha svenskt B-körkort.

Missa inte chansen att arbeta hos en eller flera av våra härliga kunder. Som arbetsgivare ser vi självklart till att du känner trygghet i din anställning, vi stöttar och finns alltid tillgängliga. Som konsult hos oss står du i fokus för att utveckla din kompetens och bredda ditt nätverk, vilket du kommer att ha stor nytta av i din fortsatta karriär. Många av våra konsulter får anställning hos kund, såväl under pågående som efter avslutat uppdrag.

Tycker du om att arbeta självständigt och ta egna initiativ samt fungerar tillsammans med andra, är du rätt person för konsultrollen. Anställningsform/Omfattning/Tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Ronneby med omnejd

Start omgående, enligt överenskommelse Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer.

Vi svarar gärna på frågor, kontakta:  Frida Nilsson, telefon: 0722-541017 eller mail. frida.nilsson2@lernia.se  Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Välkommen med din ansökan redan idag!    

Referens

22998

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till